|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:47 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka* jak dobrze ze nic nie wiedza o kameze w prysznicach............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:48 am
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka* jak dobrze ze nic nie wiedza o kameze w prysznicach............ co?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:49 am
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka* jak dobrze ze nic nie wiedza o kameze w prysznicach............ S A Y!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabije cie kiedys i teraz to twoje wideo sie pala stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding kategorycznie zaprzeczam w takim razie tak z dobrego serca, czy z przymusu? sweatdrop nie wiem.. ty mi powiedz... co ci mam powiedzieć? nie wiesz, czy zaprzeczasz z dobrego serca czy z przymusu? to ty mash serce?! i to w dodatku dobre?! eek jeny... poddaje sie ... jestem niegodny cudow doswiadczac... masz racje wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to żem buc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wyciąga trzeci albumik*Kari a chcesz zobaczy c zdjęcia Sayo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:50 am
Miss_Karina Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka* jak dobrze ze nic nie wiedza o kameze w prysznicach............ S A Y!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabije cie kiedys i teraz to twoje wideo sie pala stressed e..eeeeeeeeeeeeeejjjj moge ci oddac twoje zdjecia ale oddaj mi sei blaugh wyrywa pol albumu i przeglada whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:52 am
Sei chan *Wyciąga trzeci albumik*Kari a chcesz zobaczy c zdjęcia Sayo xd eek eee tam sweatdrop 'przeglada zdjecia' sei moze pokazesz na zywo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:52 am
Sayokun e..eeeeeeeeeeeeeejjjj moge ci oddac twoje zdjecia ale oddaj mi sei blaugh wyrywa pol albumu i przeglada whee Mam kopie i to sporo kopii moich albumikow i nikt do nich się nie dostanie i ich nie zniszczy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:53 am
Sei chan Sayokun e..eeeeeeeeeeeeeejjjj moge ci oddac twoje zdjecia ale oddaj mi sei blaugh wyrywa pol albumu i przeglada whee Mam kopie i to sporo kopii moich albumikow i nikt do nich się nie dostanie i ich nie zniszczy whee a myslisz ze ja trzymam tylko jedna kopie kaset u siebie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:54 am
Sayokun Sei chan *Wyciąga trzeci albumik*Kari a chcesz zobaczy c zdjęcia Sayo xd eek eee tam sweatdrop 'przeglada zdjecia' sei moze pokazesz na zywo blaugh A co powiesz o tym zdjeciu whee *Wyciaga zdjecie Sayo z szaliczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:55 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Wyciąga trzeci albumik*Kari a chcesz zobaczy c zdjęcia Sayo xd eek eee tam sweatdrop 'przeglada zdjecia' sei moze pokazesz na zywo blaugh A co powiesz o tym zdjeciu whee *Wyciaga zdjecie Sayo z szaliczka* widzialem juz siebie przed lustrem nie raz blaugh a jak chcesz ogladac to prosze bardzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:57 am
czesc ludu!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:57 am
Night_Lady czesc ludu!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:58 am
Night_Lady czesc ludu!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:00 am
Sayokun Night_Lady czesc ludu!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin cze 3nodding co tam słychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|