|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:35 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^= wrrrr... ty mala.... S E I!!! wrrrr stressed xd blaugh *Wychodzi z pod poduszek*Sayo ukradł moj albumik ze zdjeciami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:37 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^= wrrrr... ty mala.... S E I!!! wrrrr stressed xd blaugh *Wychodzi z pod poduszek*Sayo ukradł moj albumik ze zdjeciami crying hmm fajny ten albumik XD mam nadzieje ze tu sa same kobiety razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:37 am
Sayokun 'oglada'... masz tego wiecej wink crying snif...*Wyciąga drugi albumik*Tiak.... ale tu sa gluwnie zdjecia Kari z moimi ci nie dam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:39 am
Sei chan Sayokun 'oglada'... masz tego wiecej wink crying snif...*Wyciąga drugi albumik*Tiak.... ale tu sa gluwnie zdjecia Kari z moimi ci nie dam.... O_O zdjecia was razem blaugh daaaaaaaaj gonk proszeeeeeeeeee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:40 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^= wrrrr... ty mala.... S E I!!! wrrrr stressed xd blaugh *Wychodzi z pod poduszek*Sayo ukradł moj albumik ze zdjeciami crying SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:40 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'oglada'... masz tego wiecej wink crying snif...*Wyciąga drugi albumik*Tiak.... ale tu sa gluwnie zdjecia Kari z moimi ci nie dam.... O_O zdjecia was razem blaugh daaaaaaaaj gonk proszeeeeeeeeee gonk Ogladasz na wlasne ryzyko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:41 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'oglada'... masz tego wiecej wink crying snif...*Wyciąga drugi albumik*Tiak.... ale tu sa gluwnie zdjecia Kari z moimi ci nie dam.... O_O zdjecia was razem blaugh daaaaaaaaj gonk proszeeeeeeeeee gonk Ogladasz na wlasne ryzyko xd oczywiscie whee z albumikiem z twoimi i kari zdjeciami moge zawsze ryzykowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:42 am
Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:43 am
opcy Jaswinder opcy Jaswinder opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding kategorycznie zaprzeczam w takim razie tak z dobrego serca, czy z przymusu? sweatdrop nie wiem.. ty mi powiedz... co ci mam powiedzieć? nie wiesz, czy zaprzeczasz z dobrego serca czy z przymusu? to ty mash serce?! i to w dodatku dobre?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:44 am
Sei chan Miss_Karina SEIIIII!!!!! jak moglas taki albumik zrobic??!!! czemu tak zle wyszłam na nim? O_O drugi album?!!! ja cie krece!!!! kto zrobil te zdjecia?! Eeee....*chowa aparat do szaliczka* jak dobrze ze nic nie wiedza o kameze w prysznicach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'oglada'... masz tego wiecej wink crying snif...*Wyciąga drugi albumik*Tiak.... ale tu sa gluwnie zdjecia Kari z moimi ci nie dam.... O_O zdjecia was razem blaugh daaaaaaaaj gonk proszeeeeeeeeee gonk Ogladasz na wlasne ryzyko xd stare Sei.... stressed nie waz...sie...robic...zdjatek...kiedy sie...kapie stressed stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun oczywiscie whee z albumikiem z twoimi i kari zdjeciami moge zawsze ryzykowac blaugh Samobujca..nyu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:46 am
Miss_Karina stare Sei.... stressed nie waz...sie...robic...zdjatek...kiedy sie...kapie stressed stressed scream czemu wyrzucasz albumik z znaczkami??? blaugh 'usmiecha sie do niej z drugim albumem w rece biggrin ' 'otwiera albumik' whee eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|