|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:18 am
Jaswinder opcy Jaswinder 3nodding ładnie mi? blaugh kogos mi przypominasz... 3nodding ciekawe kogo... podobno jestem brzydka ^^ tja.. i co ja mam ci teraz powiedziec... skorotak twierdzisz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:18 am
Sei chan *Podchodzi od tylu i podrzuca do gory dol sukienki Kari*Nyu=^_^= waaaaa!!!! SEI NYOOOOO!!!! redface domokun eek scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:19 am
opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:21 am
Jaswinder opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding kategorycznie zaprzeczam w takim razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:21 am
ninja *tajniascie niespodziewany skok na sayo* ninja *przytuuul* witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:22 am
Lethiel ninja *tajniascie niespodziewany skok na sayo* ninja *przytuuul* witaj xd cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:26 am
Miss_Karina waaaaa!!!! SEI NYOOOOO!!!! redface domokun eek scream *Lapie poduszke*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:26 am
opcy Jaswinder opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding kategorycznie zaprzeczam w takim razie tak z dobrego serca, czy z przymusu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:27 am
Sayokun Lethiel ninja *tajniascie niespodziewany skok na sayo* ninja *przytuuul* witaj xd cze 3nodding wziuuu hej onichan xd
Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:28 am
Miss_Karina Sayokun Lethiel ninja *tajniascie niespodziewany skok na sayo* ninja *przytuuul* witaj xd cze 3nodding wziuuu hej onichan xd
Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd eek 'lapie poduszke w zeby' domokun thestc (czesc) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:29 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcy... zawsze możesz zaprzeczyć... 3nodding kategorycznie zaprzeczam w takim razie tak z dobrego serca, czy z przymusu? sweatdrop nie wiem.. ty mi powiedz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:30 am
Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:31 am
Sei chan Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^= eek xd 'saiad na foteliku' whee 'wyjmoj albumik ktory ukradl sei' blaugh xd 'przewraca na odstatnia strone... '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 9:33 am
Sei chan Miss_Karina Sei jesli jeszcze raz to zrobisz to nie recze za siebie domokun xd *Podrzuca spod sukienki Kari i ucieka*Nyu=^_^= wrrrr... ty mala.... S E I!!! wrrrr stressed xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|