|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:32 am
*przytuuuuuuul* witaj linooś whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:34 am
hi Lina Hi Jas ja wojen z rodzicami ostatnio ni mam xd hm, chyba odkad jestem na studiach XP pewnie dali mi spokoj, zebym nie musiala zawracac se glowy awanturami podczas studiowania xd xd xd lol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
...
:robi kulke sniezna i rzuca w Lethiel:
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:[PILNE]:. Czy ktoś może zna się troszeczkę na Gnieźnie i wie co tam można zwiedzić ciekawego i gdzie to się znajduje? Jakieś pomniki, zabytki... COKOLWIEK!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:36 am
Miss_Karina hi Lina Hi Jas ja wojen z rodzicami ostatnio ni mam xd hm, chyba odkad jestem na studiach XP pewnie dali mi spokoj, zebym nie musiala zawracac se glowy awanturami podczas studiowania xd xd xd lol whee Jak wszyscy XD (tak poza tym zajeb**** sukienka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:39 am
Jaswinder .:[PILNE]:.Czy ktoś może zna się troszeczkę na Gnieźnie i wie co tam można zwiedzić ciekawego i gdzie to się znajduje? Jakieś pomniki, zabytki... COKOLWIEK!!! crying eee.... O.o Lina dziekuje 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:40 am
Znalazlem to w jedym z innych topicow ... ludzie tam pokazywali sowje zdjecia ... Jedno mnie zaciekawilo  ...Nie mam nic to tego kolesia ... ale jego sposob ubierania mnie troszke zwalil z nog ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:42 am
Kiart Znalazlem to w jedym z innych topicow ... ludzie tam pokazywali sowje zdjecia ... Jedno mnie zaciekawilo ...Nie mam nic to tego kolesia ... ale jego sposob ubierania mnie troszke zwalil z nog ... domokun O.o bosh... nic nie powiem, ale .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:43 am
Miss_Karina Kiart Znalazlem to w jedym z innych topicow ... ludzie tam pokazywali sowje zdjecia ... Jedno mnie zaciekawilo ...Nie mam nic to tego kolesia ... ale jego sposob ubierania mnie troszke zwalil z nog ... domokun O.o bosh... nic nie powiem, ale ..... przynajmniej orginalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:45 am
Kiart Znalazlem to w jedym z innych topicow ... ludzie tam pokazywali sowje zdjecia ... Jedno mnie zaciekawilo  ...Nie mam nic to tego kolesia ... ale jego sposob ubierania mnie troszke zwalil z nog ... domokun .:: no i do tego bryle ma !! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:50 am
Miss_Karina Kiart Znalazlem to w jedym z innych topicow ... ludzie tam pokazywali sowje zdjecia ... Jedno mnie zaciekawilo ...Nie mam nic to tego kolesia ... ale jego sposob ubierania mnie troszke zwalil z nog ... domokun O.o bosh... nic nie powiem, ale ..... A ja was zszokuję...bo mi się podoba^^...tylko włosy mogłyby być dłuższe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|