|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:11 am
@lady: zrób to co ja- poczytaj notatki z polskiego od najnowszych do najstarszych (zamach samobójczy). a potem dokończ lekturę i przeczytaj jej streszczenie. ninja
witek, posluchaj BEST COAST. no chyba, że byles szybszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:22 am
wiesz natala, że ci juz polecałem Best COast? mówiłem, że to dokładnie damska wersja Wavves, a ty powiedziałaś, ze może później
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:47 am
......................
failure
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 10:48 am
hela bertz @lady: zrób to co ja- poczytaj notatki z polskiego od najnowszych do najstarszych (zamach samobójczy). a potem dokończ lekturę i przeczytaj jej streszczenie. ninja Ja bym na odwrót musiała zrobić. Rozpocząć lekturę po wcześniejszym przeczytaniu streszczenia ninja A na czytanie notatek się nie zdobędę, bo po przeczytaniu dwóch tematów łeb mi wyeksploduje burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:19 pm
teraz mi sie nudzi....... nie chce mi się już czytać polskiego, emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:30 pm
hela bertz ...................... failure at what? policz sobie piepsze na ciele potem połącz długopisem je moze wyjdzie cos ladnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:42 pm
już to robiłam. wyszla twoja twasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:48 pm
na mojej twarzy są dwa piepsze, je też zaznaczyłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 2:59 pm
dawno swego pyska nei pokazywałem, mogłaś zapomnieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 3:00 pm
.... ~takich rzeczy się nie zapomina~ ..... powinieneś zmienić swoj nick na: pełra z lamusa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 3:01 pm
na gai nei ma polskich znaków : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 3:04 pm
uee, czeba się odwołać skoro tak :=(
edit: właściwie to... dobranoc. muszę ograniczyć siedzenie przy komputerze, bo mi się zrobią odleżyny na pośladkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 3:43 pm
Słusznie 3nodding
Znalezione na wykopie: KUP SOBIE, KURWA, ORANGUTANA! Tak, kurwnego, owłosionego orangutana, nie mówimy tu o jakiejś pierdolonej kapucynce czy innym jebanym szympansie. Nie pytaj mnie skąd masz go wziąć, bo to nie mój problem. Orangutana nazwij Clyde (to nie podlega żadnej dyskusji, wszystkie orangutany mają na imię Clyde - nie pytaj dlaczego, tak działa życie). Zacznij bujać się z orangutanem po mieście, zabieraj go dosłownie, kurwa, wszędzie: do klubów/pubów, parków, na rynek, dworzec, WSZĘDZIE! Z czasem ludzie zaczną zwracać na Ciebie uwagę, zaczepiać i pytać o małpę, nie spierdol tego! - narób sobie masę znajomych, każdy będzie chciał się pokazywać w towarzystwie kolesia z orangutanem. Za każdym razem kiedy powiesz coś śmiesznego, przybijaj z Clydem piątkę. Wśród Twoich nowych znajomych na pewno będą jakieś kobiety, które na pewno będą zwracać na Ciebie uwagę, bo facet, który pokazuje się w towarzystwie orangutana jest co najmniej intrygujący. Tego też nie spierdol, ruchaj Twoje nowe znajome na wszystkie możliwe sposoby (niekoniecznie na dwa baty z orangutanem). Kiedy już zrobi się o Tobie głośno znajdzie się ktoś, kto da Ci pracę, może nawet zaproszą Cię do telewizji. Mając pracę będziesz miał zdolność kredytową, pożycz jak najwięcej pieniędzy, małpę sprzedaj do cyrku i spierdalaj do jakiegoś ciepłego kraju, z którym Polska nie ma umowy o ekstradycję. Następnie idź na piękną plażę, spójrz w błękit oceanu i krzyknij: "Wygrałem w życie!".
Kurwa, skąd ja wezmę orangutana?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|