|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:43 pm
hehe... fajne zdjatka wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:45 pm
Hmh, kontrastowe te fotki :> I wydaje mi sie, ze masz ladny kolor oczu. Zielonkawe? Yhm.. z domieszka czegos xd Chyba tak... nie poznalabym Cie na 2 ostatnich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:49 pm
Ibris Hmh, kontrastowe te fotki :> I wydaje mi sie, ze masz ladny kolor oczu. Zielonkawe? Yhm.. z domieszka czegos xd Chyba tak... nie poznalabym Cie na 2 ostatnich. Hiehie ^^ no ba zycie blaugh eehz...to jak jest tu jakis irok? blaugh uparciuch jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:31 pm
MissTao aa, jeszcze jedno zanim znikne stad tak cialem, jak i duchem ^^: do zbiorczej galerii trafic moga wszystkie fotki, jakie zostaly tutaj umieszczone - zamieszczajacy wyraza na to domyslna zgode 3nodding w koncu to zadna roznica, galeria by me jest tylko uzupelnieniem tego topicu - ulatwieniem dla tych, ktorzy nie maja ochoty przebijac sie przez 70 stron, a chca szybko ocenic, czy jest sie po co starac blysnac dowcipem/inteligencja w konwersacji blaugh xd Tao...jesli sie kiedys uporasz z tym calym motlochem to mialbym prosbe o uzycie rowniez linkow zamieszczonych na topicu z gaiowymi spotkaniami whee co prawda dominuje tam loodzka ekipa...ale moze w przyszlosci bedczie wiecej takich wink jak niby ta w szczecinie blaugh no i w sumie to moglby powstac link na tamtej stronce ze zdieciami grupowymi...gdzies tam kiedys rowniez przewijaly sie letnie fotki sayo rynn i hado... ThX z gory wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:32 pm
xd xd xd ...tsuke... xd xd xd fajen fotki...ta 2 chyba najlepsza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:33 pm
Vykk xd xd xd ...tsuke... xd xd xd fajen fotki...ta 2 chyba najlepsza blaugh druga? hmm...dobra to ja juz moze wiecej fotek nie dodaje ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:34 pm
VioLLeta Vykk xd xd xd ...tsuke... xd xd xd fajen fotki...ta 2 chyba najlepsza blaugh druga? hmm...dobra to ja juz moze wiecej fotek nie dodaje ^^ blaugh czemu nie...wg mnie ten wzrok jest zabojczy...prawie jak u Ib whee ...*spoglada na tajniackiego Kage'a* to moze ja juz bede cicho whee xp blaugh ...tak czy inaczej fotka super xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:35 pm
hmm...fajne fotki ^^ a najlepsza ta z malzonka (Ozzwald?) hihi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:43 pm
VioLLeta hmm...fajne fotki ^^ a najlepsza ta z malzonka (Ozzwald?) hihi xd Ozzwald to mój brat... zawsze jak mnie zapraszają na melanż znajomki to się pytają czy przyjadę z małżonką, bo razem chlamy we dwóch... jakoś tak się przyjęło mówić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 2:47 pm
Kukus VioLLeta hmm...fajne fotki ^^ a najlepsza ta z malzonka (Ozzwald?) hihi xd Ozzwald to mój brat... zawsze jak mnie zapraszają na melanż znajomki to się pytają czy przyjadę z małżonką, bo razem chlamy we dwóch... jakoś tak się przyjęło mówić Fajnie biggrin ok ja zmykusiam ^^ Cya!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 11:04 pm
Kukus VioLLeta hmm...fajne fotki ^^ a najlepsza ta z malzonka (Ozzwald?) hihi xd Ozzwald to mój brat... zawsze jak mnie zapraszają na melanż znajomki to się pytają czy przyjadę z małżonką, bo razem chlamy we dwóch... jakoś tak się przyjęło mówić nuu Dupeczko fajne foty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:54 am
Ryhol Sereg-Run Ryhol To ja tez pokaze swoja Gebe paskudna xd Klik.Klak.Tutaj cos innegoTutajMam jeszcze pelno jakis takich walnietych spontanicznych fotek to moze je potem wrzuce (: Nice! dzieki redface hiehie ^^ ja mam wiecej fotusiek Ryholucha ^^ blaugh no ba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:14 am
VioLLeta Ryhol Sereg-Run Ryhol To ja tez pokaze swoja Gebe paskudna xd Klik.Klak.Tutaj cos innegoTutajMam jeszcze pelno jakis takich walnietych spontanicznych fotek to moze je potem wrzuce (: Nice! dzieki redface hiehie ^^ ja mam wiecej fotusiek Ryholucha ^^ blaugh no ba blaugh nawet sie nie waz xp xp xp xp i wiesz dokladnie o ktre zdjecia mi chodzi xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|