Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Sep 09, 2004 9:07 am

Lady Karen
ha ha ale zabawne...

o co wam kurwa chodzi....dyć się staram bywac częso na gai ale to wy sobie obraliście godziny w których normalni (nudni) ludzie śpią a wraz z nimi Ja crying

Niestety teraz pracuje do 16:00 lub 17:00 i tylko wtedy na Gaie zagladam...

Zresztą nie o to chodzi aby złapać króliczka ale.... 3nodding

złapać króliczka ale.... ale zeby go ..hm hm .... od 16-17 to to wspaniale to jak my smile pisz na głównym topiku !! to łatwiej bedzie cie złapać !!!
PostPosted: Thu Sep 09, 2004 11:28 am

BeeWolf
Lady Karen
ha ha ale zabawne...

o co wam kurwa chodzi....dyć się staram bywac częso na gai ale to wy sobie obraliście godziny w których normalni (nudni) ludzie śpią a wraz z nimi Ja crying

Niestety teraz pracuje do 16:00 lub 17:00 i tylko wtedy na Gaie zagladam...

Zresztą nie o to chodzi aby złapać króliczka ale.... 3nodding

złapać króliczka ale.... ale zeby go ..hm hm .... od 16-17 to to wspaniale to jak my smile pisz na głównym topiku !! to łatwiej bedzie cie złapać !!!

kobieto... przecież my tu jesteśmy od 4 do 4 z przerwą na siku... tylko nie wiem czemu ty zawsze się właśnie podczas jej trwania pojawiasz i od razu znikasz... drażnisz się z nami cy-cooś? [czyt jak chcesz]

Kukus

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 11, 2004 3:47 am

xd musze uzbierać 30 tyś ...!! wielka zbiurka niech wszyscy sie zrzucaja biggrin .zecz jasna ja nie oddaje tego !!!
PostPosted: Sat Sep 11, 2004 4:22 am

BeeWolf
xd musze uzbierać 30 tyś ...!! wielka zbiurka niech wszyscy sie zrzucaja biggrin .zecz jasna ja nie oddaje tego !!!
znowu narobiłeś długów, hazardzisto jeden? na czym tym razem poległeś? wyścigi ślimaków 1/4 mili? walki trzmieli na gołe czółki? skok wzwyż w tykonaniu żuków gnojarzy?

Kukus

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 11, 2004 4:02 pm

Kukus
BeeWolf
znowu narobiłeś długów, hazardzisto jeden? na czym tym razem poległeś? wyścigi ślimaków 1/4 mili? walki trzmieli na gołe czółki? skok wzwyż w tykonaniu żuków gnojarzy?

no nie zabardzo ..dlugów ... musze coś kupić a to drogie jak cholera jest !! ... nie pwoiem co bo to tajemnica biggrin ...

A ze przegrałem wyscigach slimaków wodnych maraton po pustyni no to co !!! z kad moglem wiedzieć ze zwyciezyć moze zuk pustynny !a nie slimak wodny ?
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 1:20 am

BeeWolf
Kukus
BeeWolf

no nie zabardzo ..dlugów ... musze coś kupić a to drogie jak cholera jest !! ... nie pwoiem co bo to tajemnica biggrin ...

A ze przegrałem wyscigach slimaków wodnych maraton po pustyni no to co !!! z kad moglem wiedzieć ze zwyciezyć moze zuk pustynny !a nie slimak wodny ?
no tak... to faktycznie było nie do przewidzenia eek

Kukus

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 9:30 am

Kukus
przewidzenia eek

:> no jak nie do przewidzenia przecie ja taki przewidywalny w morde jestem ... !!

Czeba balecik w melince urzadzić .... I w realu bo wczoraj to poprostu zenada ..!!!coście zrobili !
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 9:34 am

BeeWolf
Kukus
przewidzenia eek

:> no jak nie do przewidzenia przecie ja taki przewidywalny w morde jestem ... !!

Czeba balecik w melince urzadzić .... I w realu bo wczoraj to poprostu zenada ..!!!coście zrobili !
my nic... tylko się broniliśmy... i w miarę możliwości oddawaliśmy... a możliwości mieliśmy niewielkie...

a melo by się przydał... ale nie wiem jeszcze kiedy i gdzie... straciłem zaufanie do waszych umiejętności organizacyjnych i spontanicznego kołowania melanżu w obliczu niedogadania się...

Kukus

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 9:37 am

Kukus
BeeWolf
Kukus
przewidzenia eek

my nic... tylko się broniliśmy... i w miarę możliwości oddawaliśmy... a możliwości mieliśmy niewielkie...

a melo by się przydał... ale nie wiem jeszcze kiedy i gdzie... straciłem zaufanie do waszych umiejętności organizacyjnych i spontanicznego kołowania melanżu w obliczu niedogadania się...

W nasze raczej swoje dest i PRzemasa ..boscie byli zorganizowani jak partyzańci z wycietego lasu !!

ja nic nie wiedziałem dopuki nie zadzwoniłeś zebym ci otwierał drzwi !
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:02 pm

DOBRY WIECZÓR

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:09 pm

SERAFIN-WAMPIRE
DOBRY WIECZÓR
witam w naszych nieskromnych progach
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:12 pm

O CZYM TERAZ TU SIE MÓWI

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:15 pm

SERAFIN-WAMPIRE
O CZYM TERAZ TU SIE MÓWI
jak się uda to zaraz zaczniemy poważną jadkę... będziemy sobie zadawać pytania niewygodne
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:18 pm

WIĘC PYTAJ biggrin

Uriell Angel of Death

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Sep 12, 2004 2:22 pm

SERAFIN-WAMPIRE
WIĘC PYTAJ biggrin

Nosisz damska bielizne ..wiemy ze tak slyszelsimy od twojich znajomych ... a jaka?? teraz powiedz !
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games