|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:16 am
Lethiel revcat i wlasnie dlatego nie siedze wciaz na poland gildia po sa osoby ktore porpostu pierdola glupoty typpu *przytul*, okey niektore osoby spoko ale inne poprostu przesadzaja.... reasumujac zgadzam sie z Toba.... khem.. !!! xd mooj *przytul* jest oryginalny i istnieje od poczatq polskiej gildi blaugh prosze sie nie czepiac !! xd ty lestes te "niektore osoby" ale twoj patent niestety jest naduzywany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ugabuga partizanen............. Ni !!!! scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam se siedzie na polskiiej...... (do momentu az pojawiaja sie pewne jednostki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:18 am
opcy ja tam se siedzie na polskiiej...... (do momentu az pojawiaja sie pewne jednostki) pewne? lukrowane neonki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy przez noopberstwo nie mamy na mysli osob nowych (chociaz do tych nooby glownie sie zaliczaja), w koncu kazdemu trzeba dac jakas szanse... chodzi raczej o ludzi: a) pieprzacych glupoty ('JEEJEJE :*:*:* PSZYTUULLL JEJEJ :*:**'); b) ludzi, ktorzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia - nic soba nie reprezentuja (wiadomo, na poczatku kazdy moze byc cichy, nie czuc klimatu, wstydzic sie.. ale jezeli taki stan utrzymuje sie wiecznie to znaczy ze cos jest na rzeczy -> ktos tu nie pasuje); c) ludzi, ktorzy weszly odwiedzic gildie jedynie raz (kilka razy) i polazyli na nia lache i wlasnie dlatego nie siedze wciaz na poland gildia po sa osoby ktore porpostu pierdola glupoty typpu *przytul*, okey niektore osoby spoko ale inne poprostu przesadzaja.... reasumujac zgadzam sie z Toba.... o to chodzi by sie zgadzac... jak ja widze slodkie pluszowe panienki walace takim lukrowanym slangiem to mi sie nie chce siedziec na gai w ogole...== okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy Lethiel revcat i wlasnie dlatego nie siedze wciaz na poland gildia po sa osoby ktore porpostu pierdola glupoty typpu *przytul*, okey niektore osoby spoko ale inne poprostu przesadzaja.... reasumujac zgadzam sie z Toba.... khem.. !!! xd mooj *przytul* jest oryginalny i istnieje od poczatq polskiej gildi blaugh prosze sie nie czepiac !! xd ty lestes te "niektore osoby" ale twoj patent niestety jest naduzywany heh.. yay .. jestem niektoore osoby xd tak zauwazylam.. ale to tak dopiero po ok pierwszym pool roq przebywania na gildii przytule zaczeły sie rozprzestrzeniać O_o .. EDIT: przepraaszam.. ja w realu naprawde tak ludzi przytulam xd .. i nie ma to na celu robienie z siebie lukrowanej blaaaa... tylko przekazanie komooś ze naprawde go lubie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:21 am
Adwokat.Kozy opcy ja tam se siedzie na polskiiej...... (do momentu az pojawiaja sie pewne jednostki) pewne? lukrowane neonki? rozkaprzyszone , rozwydzrone , niekumate gowniarstwo.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:23 am
revcat okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate spoko.. pewnie ze trzeba.. ale moze kontynuujmy na polskiej bo oszaleje jak bede musial dwa razy pisac to samo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:25 am
opcy Adwokat.Kozy opcy ja tam se siedzie na polskiiej...... (do momentu az pojawiaja sie pewne jednostki) pewne? lukrowane neonki? rozkaprzyszone , rozwydzrone , niekumate gowniarstwo............. Lethiel chyba jestes w stanie zaakceptowac? jednak cie rozumiem.. ale widzisz.. swego czasu dobrze mi sie np z toba gadalo i bylo o czym mowic.. a teraz tylko lurkowanie i slodzenie.. ehh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:26 am
Adwokat.Kozy revcat okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate spoko.. pewnie ze trzeba.. ale moze kontynuujmy na polskiej bo oszaleje jak bede musial dwa razy pisac to samo wink przegroopowanie na polską !! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:27 am
Lethiel Adwokat.Kozy Lethiel revcat i wlasnie dlatego nie siedze wciaz na poland gildia po sa osoby ktore porpostu pierdola glupoty typpu *przytul*, okey niektore osoby spoko ale inne poprostu przesadzaja.... reasumujac zgadzam sie z Toba.... khem.. !!! xd mooj *przytul* jest oryginalny i istnieje od poczatq polskiej gildi blaugh prosze sie nie czepiac !! xd ty lestes te "niektore osoby" ale twoj patent niestety jest naduzywany heh.. yay .. jestem niektoore osoby xd tak zauwazylam.. ale to tak dopiero po ok pierwszym pool roq przebywania na gildii przytule zaczeły sie rozprzestrzeniać O_o .. EDIT: przepraaszam.. ja w realu naprawde tak ludzi przytulam xd .. i nie ma to na celu robienie z siebie lukrowanej blaaaa... tylko przekazanie komooś ze naprawde go lubie 3nodding lethi ja Ciebie absolutnie nie mialem na mysli...ty to jestes ty...u ciebie to jest okey ale te gowniarstwo...wrrrrrrrrrrrrr domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:28 am
Adwokat.Kozy Lethiel chyba jestes w stanie zaakceptowac? Lethi....... no oczywiscie..... w koncu jej 2 razy majtki ukradlem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:29 am
revcat lethi ja Ciebie absolutnie nie mialem na mysli...ty to jestes ty...u ciebie to jest okey ale te gowniarstwo...wrrrrrrrrrrrrr domokun biggrin sam mnie do tego prowokoojesh teraz xd *przytuuuuuuuuuul* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:30 am
Adwokat.Kozy revcat okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate spoko.. pewnie ze trzeba.. ale moze kontynuujmy na polskiej bo oszaleje jak bede musial dwa razy pisac to samo wink e tam ... mi to nie przeszkadza ... apropos ... nie obrazicie sie jak wam rosciagne troszke temat i wkleje za minutke najwazniejshe wypowiedzi question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:30 am
opcy Adwokat.Kozy Lethiel chyba jestes w stanie zaakceptowac? Lethi....... no oczywiscie..... w koncu jej 2 razy majtki ukradlem..... to o czyms świadczy !!! 3nodding heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|