|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 2:50 am
Emlékszem amikor mi építgetük a házunkat és Dávid(bocsi Medve) ott segített a téglákat cipelni fölfele. Azt mondta, hogy nehéz de ott foguk lakni. Azóta itt is élünk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 4:49 am
Medvebocs Emlékszem amikor mi építgetük a házunkat és Dávid(bocsi Medve) ott segített a téglákat cipelni fölfele. Azt mondta, hogy nehéz de ott foguk lakni. Azóta itt is élünk. Naja... nem volt könnyű de a munkások meg csak bámultak hogy hogy vagyok képes ennyit cipekedni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 10:30 am
Basszus...BASSZUS BASSZUS!!! scream scream scream
Annyira lefoglalt az rpg, hogy nem animáltam 30000-t...ehh...ÉJFÉLIG MEGLESZ!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 10:34 am
Akitta-chan Basszus...BASSZUS BASSZUS!!! scream scream scream
Annyira lefoglalt az rpg, hogy nem animáltam 30000-t...ehh...ÉJFÉLIG MEGLESZ!!!! scream scream scream Ugye milyen szorgalmasak vagyunk???? Büszkeségünk a sok post..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 10:36 am
büszke vagyok arra h felélesztettük az off topicot xd am akitta sztem ráérsz, szépen lassan is....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 11:11 am
Akitta-chan Basszus...BASSZUS BASSZUS!!! scream scream scream
Annyira lefoglalt az rpg, hogy nem animáltam 30000-t...ehh...ÉJFÉLIG MEGLESZ!!!! scream scream scream látjátok most meg miattunk mérges lett Akkita ilyen kor, kell szégyellni magunkat, hogy minden ok föl idegesítjük xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:06 pm
Szégyenlem magam...de egyszerűen nincs most semmi hangulatom eféléket animálgatni...köszönöm mindenkinek a postokat...találkozunk egy párezer post múlva...
30k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:15 pm
ügyi bár az epilepsziát tényleg hiányoltam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:17 pm
napsugar ügyi bár az epilepsziát tényleg hiányoltam whee Kívételesen nem baj az epilepszia hiány, így is fáj a fejem ezerrel.... sweatdrop Amúgy ügyi vagy mint mindigXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:20 pm
Akitta-chan Szégyenlem magam...de egyszerűen nincs most semmi hangulatom eféléket animálgatni...köszönöm mindenkinek a postokat...találkozunk egy párezer post múlva...
30k NAGYON JÓÓÓÓ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:22 pm
Mi köszönjük Akitta, hogy fáradozol értünk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:37 pm
nekem is tetszet a film remek munka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:49 pm
szerintem is tök jó biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:52 pm
Személy szerint imádom Akitta videóit. Ez sem volt egy kicsivel sem rosszabb mint a többi, sőt... Nekem a kedvencem a 20000, ARSENALITY, 25000 (mert ebbe én is benne vagyok), na és a videó "vrobinak".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|