Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Boli-chan

PostPosted: Sun Aug 10, 2008 2:59 pm

napsugar
ugyis megnézem.... de azér köszi mindenkitől a segítséget biggrin

heart ! Máskor is! 4laugh
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 11:09 am

Nézi valaki az olimpiát? Szerintetek Michael Phelps nem gyanús?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 11:22 am

bibortetu

De, szerintem olyan doppingot szed ami pont a versenyek elött tűnik el a szervezetből.
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 11:23 am

bibortetu

yep, yep... pont ma volt a fókuszban h ááá tuti nem dopping meg bla-bla na mondom.... nekem akkor is GYANÚÚÚÚS!!!

am járt már vki a bodies kiállításon?? mer én szerdán voltam és naon tecett mer egyszerre volt lenyűgöző, rémisztő, elgondolkodtató és tanulságos.... nah vki vélemény?

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 11:44 am

napsugar
bibortetu

yep, yep... pont ma volt a fókuszban h ááá tuti nem dopping meg bla-bla na mondom.... nekem akkor is GYANÚÚÚÚS!!!

am járt már vki a bodies kiállításon?? mer én szerdán voltam és naon tecett mer egyszerre volt lenyűgöző, rémisztő, elgondolkodtató és tanulságos.... nah vki vélemény?

Én is voltam. Kicsit tényleg undi volt de nekem uncsi volt
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 12:09 pm

Ez a doppingolás/nem doppingolás kb olyan fejtörést okoz nekem, mint az, hogy J. K. Rowling írta-e a Harry Potter-t vagy egy csapat műve-e. burning_eyes

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 3:07 pm

bibortetu
Ez a doppingolás/nem doppingolás kb olyan fejtörést okoz nekem, mint az, hogy J. K. Rowling írta-e a Harry Potter-t vagy egy csapat műve-e. burning_eyes

egy csapat műve?? ezt a verziót még nem hallottam... eek
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 10:21 pm

Szóval van egy csapat, ami akar egy ütős történetet írni. Megírják és keresnek egy embert, aki felléphet, mint író. Az olvasók szeretik, ha tudják ki írta. Megfelelő személlyel kivívják az emberek szimpátiáját. (Ha kiderülne, hogy egy csapat írta veszítene a népszerűségéből a könyv, annak ellenére, hogy a történet mennyire jól lett megírva.)

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Aug 15, 2008 1:24 am

bibortetu
Szóval van egy csapat, ami akar egy ütős történetet írni. Megírják és keresnek egy embert, aki felléphet, mint író. Az olvasók szeretik, ha tudják ki írta. Megfelelő személlyel kivívják az emberek szimpátiáját. (Ha kiderülne, hogy egy csapat írta veszítene a népszerűségéből a könyv, annak ellenére, hogy a történet mennyire jól lett megírva.)

mondjuk van benne vmi..... meg nekem ez a "szalvétára írta az első könyv egy részét" dolog is bűzlik.... ez sztem csak reklámfogás...
PostPosted: Fri Aug 15, 2008 2:12 am

bibortetu

Érdekes! Miből lehet következtetni erre a csapatos könyv írásra?? Vagy honnan jött ez az egész?

Boli-chan

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Aug 15, 2008 7:47 am

bibortetu

És le tagadják!!! Pedig látszik, hogy sokan írták. Túl bonyolult, kevés a logika, ráadásul rengeteg energiába kerül ezeket, kikeresni, bele helyezni, aztán meg használni is!!! Csak gondoljatok a varázs igékre! Vagy a főzetekre! Ezeket mind meglehet találni egy-egy másik írónál, vagy mítikus könyvben.
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 11:53 pm

A kérdés adta magát Boli-chan, nem kellett sehonnan se jönnie. Állítólag gyerek korában rengeteg történetet talált ki, de erre nincs bizonyíték. Állítólag 5-6 éves korában írt egy nyúl nevű Nyúlról egy mesét 2 évvel fiatalabb húgának. rolleyes Nagyon gyanús, hogy élete első felében semmi néven nevezhetőt és utólag kiadhatót nem írt. Jó erre mondhatnánk, hogy a HP könyvekre koncentrált, de az a történet 1990-ben fogalmazódott meg benne. Aztán az is fura, hogy 1-2 év alatt egymaga megírt egy ennyire komplex történetnek egy részét. Első pár része 1 év alatt készült el és rövidebb volt az utolsó könyvek 2× olyan hosszúak, ezért 2 évig készültek. Jó aláírom van író, akinek ez meg se kottyan, lásd: Issac Asimov, aki ontotta magából a könyveket és még a nagy "Alapítvány" megírása előtt is írt történeteket.

Lényeg a lényeg, túl szép, hogy igaz legyen. Szeretném hinni, hogy tényleg ő írta. confused

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Boli-chan

PostPosted: Sun Aug 17, 2008 1:41 am

Én úgy tudom, hogy a HP elött is már házalt a könyveivel, csak egy kiadó se vállalta, hogy kiadja őket. A HP-vel tudott befutni. Mondjuk én nem tudok erről sok mindent, de szerintem Ő írta, de ha még se,akkor ez majd valamikor úgy is ki fog derülni.

Nem lehet, hogy ezt csak azok találták ki, akik irigylik, hogy így befutott a HP-vel? wink
PostPosted: Sun Aug 17, 2008 8:39 am

nekem akkor is gyanús a dolog és egyet értek Bíborral... confused

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Aug 17, 2008 11:24 am

Lehet Boli-chan, de ezt nem mástól hallottam, hanem bennem fogalmazódott meg és ahogy most látom nem én vagyok az egyetlen. Amúgy imádom a HP-t, nem utálom JKR-t, de szerintem akkor is gyanús. confused *gettós kézfogás Napsugárral*
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 70 71 72 73 74 75 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games