|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:21 am
Lethiel Vykk witam ludzie dzieci i demony yay !! wreszcie ktos 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj lethi a co tam u ciebie??widze ze twoje instynkty nadal pozostaly takie same... mam pytanko ktos widzial Elfen Lied albo ma AOSTA do tego anime??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:21 am
Miss_Karina Lethiel ninja .. jest tu ktoś jeszcze ?? sweatdrop ja jestem xd ale musialam kibicowac Adaśkowi xd xd biggrin yay !! *podskakooje* dalej Adaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:23 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Lethiel ninja .. jest tu ktoś jeszcze ?? sweatdrop ja jestem xd ale musialam kibicowac Adaśkowi xd xd biggrin ja tez ciagle jestem , ale poprostu nic nie pisze ^^ nyo...ja prawie tak samo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:23 am
Vykk Lethiel Vykk witam ludzie dzieci i demony yay !! wreszcie ktos 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj lethi a co tam u ciebie??widze ze twoje instynkty nadal pozostaly takie same... mam pytanko ktos widzial Elfen Lied albo ma AOSTA do tego anime?? hieh blaugh .. ja poprostu szczesliwa jestem wink whee xd dzionek fajniusi bo mi strashliwe zajecia z geografi i angielskiego odwolali whee a teraz rodzinka sobie poszla i caly kompooterek dla mnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:25 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk witam ludzie dzieci i demony yay !! wreszcie ktos 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj lethi a co tam u ciebie??widze ze twoje instynkty nadal pozostaly takie same... mam pytanko ktos widzial Elfen Lied albo ma AOSTA do tego anime?? hieh blaugh .. ja poprostu szczesliwa jestem wink whee xd dzionek fajniusi bo mi strashliwe zajecia z geografi i angielskiego odwolali whee a teraz rodzinka sobie poszla i caly kompooterek dla mnie whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:25 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Lethiel ninja .. jest tu ktoś jeszcze ?? sweatdrop ja jestem xd ale musialam kibicowac Adaśkowi xd xd biggrin ja tez ciagle jestem , ale poprostu nic nie pisze ^^ nyo...ja prawie tak samo xd a ja okoopooje gadu ninja i proobooje was zmoosic do pisania postoow wink whee blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:27 am
ostatnio wogoole.. wszystko jest jakies takie inne whee i fajne xd whee a cio u ciebie ?? biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:28 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk witam ludzie dzieci i demony yay !! wreszcie ktos 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj lethi a co tam u ciebie??widze ze twoje instynkty nadal pozostaly takie same... mam pytanko ktos widzial Elfen Lied albo ma AOSTA do tego anime?? hieh blaugh .. ja poprostu szczesliwa jestem wink whee xd dzionek fajniusi bo mi strashliwe zajecia z geografi i angielskiego odwolali whee a teraz rodzinka sobie poszla i caly kompooterek dla mnie whee hieh whee wink mooj komputerek non stop jest w moim pokoju blaugh i jest wyłącznie mooj whee i mnie wkurza to ze czasem starzy korzystaja z mojego kompa xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:29 am
*przytuuuuuuul* witaj whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 8:31 am
Vykk Lethiel ostatnio wogoole.. wszystko jest jakies takie inne whee i fajne xd whee a cio u ciebie ?? biggrin blaugh http://zsltpsa.raddac.com http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,2508031.html?v=0&f=63 => Likwidują ZSŁ - Nie Pozw na to ! - Precz z "Telekomunikacją Polską" ! => prześlij to znajomym i popros o wydanie opiini na FORUM na dole....zrobmy to dal naszej przyszlosci... to jesli chodzi o szkole ... z reszta wszystkim co mam na gg to wysylam...a poza tym w domu jak zwykle pobojowisko jak po tsunami w wyniku moich konfrontacji pogladowej z rodzicami tylko jeszcze jedna mala moja osobka mnie trzyma w miare przy silach blaugh hieh... moje wojny z rodzicami sa wyjatkowo zaciekle xd .. ale jakoś je znosze blaugh .. *looka na linka* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|