|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:23 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: akiko ? a gdzie moi zegarek na tym rusunku jest ? ::. nyuu..zalezy o ktory ci chodzi ale wszystkie sa na miejscu ;] .:: ten przy pasie ::.no przeciez noga go zaslania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:23 am
Lethiel _cleef_ .:: a na co ten quest ? moze ci pomoge, bo moi zapewne sie dzis zkonczy ! ::. O.o ... hieh.. pomooc mi raczej troodno sad .. ale wystarczy mi zeby ktos tam od czasu do czasu poboompal wink 3nodding a na cio ty questowales ?? smile .:: angelic scarf ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:25 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ .:: a na co ten quest ? moze ci pomoge, bo moi zapewne sie dzis zkonczy ! ::. O.o ... hieh.. pomooc mi raczej troodno sad .. ale wystarczy mi zeby ktos tam od czasu do czasu poboompal wink 3nodding a na cio ty questowales ?? smile .:: angelic scarf ::.hieh.. brawo *przytuuul* ja na NMscarf.. ech... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:26 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: a na co ten quest ? moze ci pomoge, bo moi zapewne sie dzis zkonczy ! ::. O.o ... hieh.. pomooc mi raczej troodno sad .. ale wystarczy mi zeby ktos tam od czasu do czasu poboompal wink 3nodding a na cio ty questowales ?? smile .:: angelic scarf ::.hieh.. brawo *przytuuul* ja na NMscarf.. ech... sweatdrop .:: dzieki !
.:: @akiko, teraz widze ze troche wystaje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:26 am
nyuuu , wlasnie zagladnelam do quescika Le...... Le a wiesz ze mini wings sa juz po 2 miliony razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:28 am
Akiko Tamashii nyuuu , wlasnie zagladnelam do quescika Le...... Le a wiesz ze mini wings sa juz po 2 miliony razz eek kyaaa.... ale jush drooogie crying ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:30 am
Miss_Karina Akiko Tamashii nyuuu , wlasnie zagladnelam do quescika Le...... Le a wiesz ze mini wings sa juz po 2 miliony razz eek kyaaa.... ale jush drooogie crying .... nyuu...przynajmniej tak niedawno widzialam w markecie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:30 am
Akiko Tamashii nyuuu , wlasnie zagladnelam do quescika Le...... Le a wiesz ze mini wings sa juz po 2 miliony razz jupi... stare stare stare xd xp xd .. musze zrobic male odswieshonko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:31 am
hey :3 Akiko- ten Kieł z WR to na 200 lat? O.o o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:33 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii nyuuu , wlasnie zagladnelam do quescika Le...... Le a wiesz ze mini wings sa juz po 2 miliony razz eek kyaaa.... ale jush drooogie crying .... nyuu...przynajmniej tak niedawno widzialam w markecie :/ .:: oj wiecej, teraz po 2.2-2.5 miliony ! wiem to bo jestem na exchange 7 godzin na dzien ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:34 am
Miss_Karina hey :3 Akiko- ten Kieł z WR to na 200 lat? O.o o.O eee....ze co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|