|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:10 am
_cleef_ Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... .:: -podaje gorace kakao i dopala w piecu- whee ::.dziekuje whee wink hej Leti, nie mart sie myszka xd opcy...albatros? O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:11 am
Lethiel lol... xd *przytuuul* whee .:: bump xd .:: niemozna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:12 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... .:: -podaje gorace kakao i dopala w piecu- whee ::.sziekuje whee wink hej Leti, nie mart sie myszka xd opcy...albatros? O.o" z waflami! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:12 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... .:: -podaje gorace kakao i dopala w piecu- whee ::.sziekuje whee wink hej Leti, nie mart sie myszka xd opcy...albatros? O.o" jak sie nie martwic jak nie moge w nic koorsorkiem trafic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:16 am
dzis kupilam w miescie drugi i ostatni tom Wolf,s Rain ... troche smutny koniec ma crying sweatdrop
Let- xd ahiam xd moze trza nakarmic myszke serkiem? i bedzie grzeczna wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:: akiko ? a gdzie moi zegarek na tym rusunku jest ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus opcy to jest wykład z optymalizacji... albo z metodologii programowania .. nie pamietam ten rysunek ma z 2 lata... xp ale dobrze działą na wyobraźnię... i spostrzegawczość... podoba mi się ta kompozycja thx... to jest wersja pomniejszona orginal byl w 1024/768 tyle ze jako tapeta byl kapke oczojeb%^ny prześlij mi na E-mila damnimpretty@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:17 am
_cleef_ Lethiel lol... xd *przytuuul* whee .:: bump xd .:: niemozna ninja jak ciesh pobumpac tio zaprasham na mojego quescika blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:18 am
Lethiel .:: a na co ten quest ? moze ci pomoge, bo moi zapewne sie dzis zkonczy ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:19 am
Miss_Karina dzis kupilam w miescie drugi i ostatni tom Wolf,s Rain ... troche smutny koniec ma crying sweatdrop Let- xd ahiam xd moze trza nakarmic myszke serkiem? i bedzie grzeczna wink blaugh ^_^- nyuuu moj kolega tlumaczyl ...heh najfajniejsze jest to ze ogladalam WR po japonsku a jak teraz jest po polsku to juz nie chce XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:20 am
_cleef_ .:: akiko ? a gdzie moi zegarek na tym rusunku jest ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:21 am
_cleef_ .:: akiko ? a gdzie moi zegarek na tym rusunku jest ? ::. nyuu..zalezy o ktory ci chodzi ale wszystkie sa na miejscu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:21 am
_cleef_ .:: a na co ten quest ? moze ci pomoge, bo moi zapewne sie dzis zkonczy ! ::. O.o ... hieh.. pomooc mi raczej troodno sad .. ale wystarczy mi zeby ktos tam od czasu do czasu poboompal wink 3nodding a na cio ty questowales ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:22 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: akiko ? a gdzie moi zegarek na tym rusunku jest ? ::. nyuu..zalezy o ktory ci chodzi ale wszystkie sa na miejscu ;] .:: ten przy pasie ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|