|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:59 am
Kukus Jaswinder opcy... a... tego... co jest na tym obrazku? 3nodding to się nazywa twórcze myślenie... yyy... a z resztą, never mind hm... podobne coski powstaja w moim zeszyciku do WOSu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:01 am
opcy to jest wykład z optymalizacji... albo z metodologii programowania .. nie pamietam ten rysunek ma z 2 lata... xp ale dobrze działą na wyobraźnię... i spostrzegawczość... podoba mi się ta kompozycja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:03 am
Lethiel _cleef_ Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- ::. whee whee whee 4laugh ... mrrrraaaaaau.. xd blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:03 am
opcy Lethiel Kukus Jaswinder opcy... a... tego... co jest na tym obrazku? 3nodding to się nazywa twórcze myślenie... yyy... a z resztą, never mind hm... podobne coski powstaja w moim zeszyciku do WOSu xd taa ja mam jeszcze pare okladek do poskanowania i wyczyszczenia... hej Lethi..! O.o ... poskanooj !! .. ja ciem więcej whee *przytuuuuuuuuuul* 4laugh witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:06 am
cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus opcy to jest wykład z optymalizacji... albo z metodologii programowania .. nie pamietam ten rysunek ma z 2 lata... xp ale dobrze działą na wyobraźnię... i spostrzegawczość... podoba mi się ta kompozycja thx... to jest wersja pomniejszona orginal byl w 1024/768 tyle ze jako tapeta byl kapke oczojeb%^ny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:07 am
Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... *przytuuuuul* witaj Karinko whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:07 am
Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... .:: -podaje gorace kakao i dopala w piecu- whee ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:09 am
O.o .... gonk moja myshka wariooje crying zacina siem stare .. argh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:09 am
Miss_Karina cz...czes..c wa...am... zi...zimno je...jest na dwo...dworze... *podaje gorącego albatrosa* czesc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|