|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:49 am
 to tylko szkic robiony na szybcika ;] moze byc taka poza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:50 am
opcy  wynik nudnych wykladow... heja all! .:: fajny ! gdybys pokolorowal i na artarena wystawil, moze bys duzo dostal !
.:: @akika, dobra ! pokaz go !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:50 am
opcy... a... tego... co jest na tym obrazku? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:52 am
opcy  wynik nudnych wykladow... heja all! lol.... fajniusie O.o whee whee 4laugh witajcie blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:53 am
Jaswinder opcy... a... tego... co jest na tym obrazku? 3nodding nie wiem ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy  wynik nudnych wykladow... heja all! Opcy... brachu... pełna bajerka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii  to tylko szkic robiony na szybcika ;] moze byc taka poza? .:: moze byc ! ale muglby scarf lezec do tylu ? nie zachodzic na prud, tylko do tylu ?
.:: czesc lethiel !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:54 am
to narka... ja wracam do pracy sweatdrop teoretycznie spóźnię się tylko 40-60min...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:55 am
_cleef_ Akiko Tamashii  to tylko szkic robiony na szybcika ;] moze byc taka poza? .:: moze byc ! ale muglby scarf lezec do tylu ? nie zachodzic na prud, tylko do tylu ?
.:: czesc lethiel !! eee...nie rozumiem? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:56 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii  to tylko szkic robiony na szybcika ;] moze byc taka poza? .:: moze byc ! ale muglby scarf lezec do tylu ? nie zachodzic na prud, tylko do tylu ?
.:: czesc lethiel !! eee...nie rozumiem? ^^" .:: zeby szalik opadal za mnie.prawie tak jak mu avi ma opadajocy w lewo ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy... a... tego... co jest na tym obrazku? 3nodding to się nazywa twórcze myślenie... yyy... a z resztą, never mind
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:57 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:58 am
_cleef_ Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- ::. whee whee whee 4laugh ... mrrrraaaaaau.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:58 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii  to tylko szkic robiony na szybcika ;] moze byc taka poza? .:: moze byc ! ale muglby scarf lezec do tylu ? nie zachodzic na prud, tylko do tylu ?
.:: czesc lethiel !! eee...nie rozumiem? ^^" .:: zeby szalik opadal za mnie.prawie tak jak mu avi ma opadajocy w lewo ::.nyu oczywiscie! zapomnialam tylko dorysowac bo mial tam wystawac gdzie lewa reka wink witam nowoprzybylych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|