|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:20 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...no własnie ja tak mam od zawsze, że wolę stworzyć coś własnego, a nie przerysowywać...może to i jest wada, bo jak chce coś przerysować to teraz nic mi nie wychodzi ...ale z drugiej strony - jest to cecha pozytywna, bo nie zgapiam tylko tworze swoje ...ale c�ż - chyba czas zacząć trochę przerysowywać... sweatdrop skoro tak radzisz... smile wiesz...ja probowalam przerysowywac ale nic nie wychodzilo wiec dawalam sobie z tym spokuj a teraz nie umiem narysowac czegos na co patrze ^^" tzn nie wyjdzie mi idealnie tylko troche podobne. Tez zawsze wolalam rysowac to co mialam w glowie XD (i wole nadal) ...no to własnie ja mam bardzo podobnie ... wink ...dobra, ja muszę lecieć ...Trzymajta się ludziska ...sayonara ... pay pay *macha lapka* :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:23 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: narysujesz mi jeszcze jeden jak bedziesz miala czas ? tylko chialbym zebys uzyla wiecej czasu, 5k wystarczy ? ::. eek ........jess maj masterr~ eek ............ to samo? ^^""" .:: nie, che byc sam. obrazek gdzies takiej wilkosci jak ten co mam od rynn. i wez swoi czas 3nodding ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:25 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: narysujesz mi jeszcze jeden jak bedziesz miala czas ? tylko chialbym zebys uzyla wiecej czasu, 5k wystarczy ? ::. eek ........jess maj masterr~ eek ............ to samo? ^^""" .:: nie, che byc sam. obrazek gdzies takiej wilkosci jak ten co mam od rynn. i wez swoi czas 3nodding ::.*kiwa glowa* postaram sie! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:26 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: narysujesz mi jeszcze jeden jak bedziesz miala czas ? tylko chialbym zebys uzyla wiecej czasu, 5k wystarczy ? ::. eek ........jess maj masterr~ eek ............ to samo? ^^""" .:: nie, che byc sam. obrazek gdzies takiej wilkosci jak ten co mam od rynn. i wez swoi czas 3nodding ::.*kiwa glowa* postaram sie! ^^ 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:29 am
.:: niech bedzie taki jak jest teraz akiko, jesli mozna prosic ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:31 am
_cleef_ .:: niech bedzie taki jak jest teraz akiko, jesli mozna prosic ! ::. te ciuch ktore masz teraz na sobie? 3nodding oki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:33 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: niech bedzie taki jak jest teraz akiko, jesli mozna prosic ! ::. te ciuch ktore masz teraz na sobie? 3nodding oki ^^ 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:43 am
ne ne.........zrobilam twoj szkic ...powiesz czy odpowiada ci taka poza oki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|