|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:54 am
...a ja się cieszę, że mu dodałem tą opaskę na głowie ...wygląda tak bardziej... kamikadze! xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:56 am
Ja- Yosei ...a ja się cieszę, że mu dodałem tą opaskę na głowie ...wygląda tak bardziej... kamikadze! xd ... kamikaze?? *turla sie ze smiechu* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:57 am
...ano tak - kamikaze ...albo tak - Banzai! scream ... ... domokun ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:01 am
*patrzy na niego smutno* nyuuu~......wracajac do ceny..........to nielicze tego zyczenia specjalnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:16 am
.:: narysujesz mi jeszcze jeden jak bedziesz miala czas ? tylko chialbym zebys uzyla wiecej czasu, 5k wystarczy ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:17 am
Ja- Yosei ...no własnie ja tak mam od zawsze, że wolę stworzyć coś własnego, a nie przerysowywać...może to i jest wada, bo jak chce coś przerysować to teraz nic mi nie wychodzi ...ale z drugiej strony - jest to cecha pozytywna, bo nie zgapiam tylko tworze swoje ...ale c�ż - chyba czas zacząć trochę przerysowywać... sweatdrop skoro tak radzisz... smile wiesz...ja probowalam przerysowywac ale nic nie wychodzilo wiec dawalam sobie z tym spokuj a teraz nie umiem narysowac czegos na co patrze ^^" tzn nie wyjdzie mi idealnie tylko troche podobne. Tez zawsze wolalam rysowac to co mialam w glowie XD (i wole nadal)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:18 am
_cleef_ .:: narysujesz mi jeszcze jeden jak bedziesz miala czas ? tylko chialbym zebys uzyla wiecej czasu, 5k wystarczy ? ::. eek ........jess maj masterr~ eek ............ to samo? ^^"""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 6:18 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...no własnie ja tak mam od zawsze, że wolę stworzyć coś własnego, a nie przerysowywać...może to i jest wada, bo jak chce coś przerysować to teraz nic mi nie wychodzi ...ale z drugiej strony - jest to cecha pozytywna, bo nie zgapiam tylko tworze swoje ...ale c�ż - chyba czas zacząć trochę przerysowywać... sweatdrop skoro tak radzisz... smile wiesz...ja probowalam przerysowywac ale nic nie wychodzilo wiec dawalam sobie z tym spokuj a teraz nie umiem narysowac czegos na co patrze ^^" tzn nie wyjdzie mi idealnie tylko troche podobne. Tez zawsze wolalam rysowac to co mialam w glowie XD (i wole nadal) ...no to własnie ja mam bardzo podobnie ... wink ...dobra, ja muszę lecieć ...Trzymajta się ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|