|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:22 am
Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:24 am
Shinn-chan Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. Zgadzam sie.. , bo jezeli to osoba powie, ze nie umie rysowac to co sobie pomysli osoba, ktora naprawde nie umie rysowac no wlasnie. wiadomo,ze sa osobki, ktore rysuja lepiej lub gorzej. ale kazdy ma swoj wlasny, niepowtarzalny styl i to czyni jego prace wyjatkowymi i naprawde dobrymi. Akiko naprawde tworzy swietne prace, to ze sa tam czasem bledy, to przeciez normalne. Na nich sie uczymy. A i tak caly czas bedzie rysowala lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:24 am
Shinn-chan Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. Zgadzam sie.. , bo jezeli to osoba powie, ze nie umie rysowac to co sobie pomysli osoba, ktora naprawde nie umie rysowac mozecie mnie zlinczowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:29 am
Kurcze, znow PMki do mnie nie dochodza :/ co ja mam z tym zrobic? Widze koperte, ale nie ma wiadomosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:37 am
Ibris Kurcze, znow PMki do mnie nie dochodza :/ co ja mam z tym zrobic? Widze koperte, ale nie ma wiadomosci. hmm xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:07 am
Shinn-chan Ibris Kurcze, znow PMki do mnie nie dochodza :/ co ja mam z tym zrobic? Widze koperte, ale nie ma wiadomosci. hmm xp U mnie to samo nie martw sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:36 am
Akiko Tamashii Shinn-chan Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. Zgadzam sie.. , bo jezeli to osoba powie, ze nie umie rysowac to co sobie pomysli osoba, ktora naprawde nie umie rysowac mozecie mnie zlinczowac crying ...a co dopiero ja - bo ja naprawdę nie umiem rysować xp ... ...Ahoj - tak nawiasem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:38 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Shinn-chan Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. Zgadzam sie.. , bo jezeli to osoba powie, ze nie umie rysowac to co sobie pomysli osoba, ktora naprawde nie umie rysowac mozecie mnie zlinczowac crying ...a co dopiero ja - bo ja naprawdę nie umiem rysować xp ... ...Ahoj - tak nawiasem... mamy cie zlinczowac? wink hejka :]  nyuuu.........zgadnijcie kto to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:47 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...nie mam pamięci do twarzy sweatdrop ...ale jedyna osoba, kt�rą mi to przypomina to Rynn ... ninja taaakk! ^___^ a jednak jest podobna wink xd ...no do tej Gaiowej Rynn to tak ...ale do tej w realu to tak średnio (chociaż dawno jej nie widziałem) xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:50 am
...a chcecie się pośmiać ludziska? (chociaż nie wiem czy tu śmiać się czy płakać lepiej) ...jak tak to patrzcie: (ten "zoro" jest słabo ołem tylko naszkicowany, dletego taki kiepski skan)  xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 5:52 am
Ja- Yosei ...a chcecie się pośmiać ludziska? (chociaż nie wiem czy tu śmiać się czy płakać lepiej) ...jak tak to patrzcie: (ten "zoro" jest słabo ołem tylko naszkicowany, dletego taki kiepski skan)  xd xd xd xd xd xd mnie tam bardziej zastanawia co to to jest to pierwsze........robot z czyms na glowie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|