|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:05 am
Sei chan _cleef_ .:: -dostaje w glowe i upada- ::. O.o*Podchodzi do niego i zaczyna dziugac go patykiem*Zyje?? twisted ZYJE !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:08 am
_cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:08 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ .:: -dostaje w glowe i upada- ::. O.o*Podchodzi do niego i zaczyna dziugac go patykiem*Zyje?? twisted ZYJE ! Nyaaa!!!*Ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:10 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying .:: jest PIEKNY ! tylko jej glowa troche malutka ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ .:: -dostaje w glowe i upada- ::. O.o*Podchodzi do niego i zaczyna dziugac go patykiem*Zyje?? twisted ZYJE ! Nyaaa!!!*Ucieka* .:: -podaje lapke- niebuj sie ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying .:: jest PIEKNY ! tylko jej glowa troche malutka ::. crying no bo ja nie umiem rysowaaac!!!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:12 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying ja juz powiedzialam. mi sie strasznie podoba, proporcje wszystkie sa dobre. tylko mi ta prawa reka cleefa jest za krotka ^^' a reszta boska XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:13 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying .:: jest PIEKNY ! tylko jej glowa troche malutka ::. crying no bo ja nie umiem rysowaaac!!!!! gonk crying *pada ze smiechu* -- Papa Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:14 am
Ibris Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying ja juz powiedzialam. mi sie strasznie podoba, proporcje wszystkie sa dobre. tylko mi ta prawa reka cleefa jest za krotka ^^' a reszta boska XD .:: a ty muwilas o tej rece tutaj xd
.:: ja myslalem ze chodzilo ci o moi sig !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:14 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying .:: jest PIEKNY ! tylko jej glowa troche malutka ::. crying no bo ja nie umiem rysowaaac!!!!! gonk crying .:: Umiesz ! 3nodding ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:17 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: kiedy bedzie moi rysunek gotowy akiko ? ::. *przychodzi z recznikiem na glowie...* ......................... ................ sad ..................... cry ...........
 ...............wiedzialam ze sie niespodoba!!!!!!!!!!!! gonk crying ~~ llllaaaaaaaa~!!!!!!!! crying .:: jest PIEKNY ! tylko jej glowa troche malutka ::. crying no bo ja nie umiem rysowaaac!!!!! gonk crying .:: Umiesz ! 3nodding ::.*kreci glowa*...........ide rysowac dla Rynnci teraz......... .........*poszla do pokoju na gore*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:18 am
Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P
Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:20 am
Ibris Cleef, no pisalam, ze chodzi mi o rysunek Aki ^^''' twoj sig jest jak najbardziej w porzadku ;P Pzt. Akiko... jest jedna rzecz, ktorej nienawidze. Nie cierpie, gdy ktos, kto potrafi tworzyc i jest za to chwalony, mowi, ze nie potrafi rysowac. To po prostu gorsze niz chwalenie samej siebie. Zgadzam sie.. , bo jezeli to osoba powie, ze nie umie rysowac to co sobie pomysli osoba, ktora naprawde nie umie rysowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|