Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7185 7186 7187 7188 7189 7190 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:02 pm

opcy
Akiko Tamashii
'' could you put me in debt or somethin ''
ze co prosze?? @_<
zanizyc cene czy co???????

moze na kreche....

confused
nie ma glupich
zaplaci przed albo po wykonanej pracy razz nie znam jej wiec ........*w tle muza z archiwum X * ninja tza byc ostroznym!!!
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:04 pm

Akiko Tamashii
opcy
Akiko Tamashii
ze co prosze?? @_<

moze na kreche....

confused
nie ma glupich
zaplaci przed albo po wykonanej pracy razz nie znam jej wiec ........*w tle muza z archiwum X * ninja tza byc ostroznym!!!

dziwnym nie jest.... ninja

opcy

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:06 pm

Vykk
opcy
Akiko Tamashii
ze co prosze?? @_<

moze na kreche....
bu mama pojecia...sprawdz w slownkiu sweatdrop
sprawdzilam i dlatego sie pytam bo nie rozumiem razz
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:08 pm

Akiko Tamashii
Vykk
opcy
Akiko Tamashii
ze co prosze?? @_<

moze na kreche....
bu mama pojecia...sprawdz w slownkiu sweatdrop
sprawdzilam i dlatego sie pytam bo nie rozumiem razz
nie amam pojecia jakis slang moze??

Vykk

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:12 pm

kuna....czemu ja nie umiem pisac po angliku crying .....teraz ferie to sie poucze troche razz

a teraz mi prosze ladnie przetlumaczyc bo jakbym napisala to pewnie z bledami redface :
sorry, ale nie. Napisz jak będziesz miala kase , a ja szybciutko ci narysuje sygnaturke wtedy ;]

xp
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:16 pm

Akiko Tamashii
kuna....czemu ja nie umiem pisac po angliku crying .....teraz ferie to sie poucze troche razz

a teraz mi prosze ladnie przetlumaczyc bo jakbym napisala to pewnie z bledami redface :
sorry, ale nie. Napisz jak będziesz miala kase , a ja szybciutko ci narysuje sygnaturke wtedy ;]

xp

sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic

opcy

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:18 pm

opcy
Akiko Tamashii

xp

sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic
*wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic*
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:18 pm

albo cos w tym stylu.. mozna jescze co drugi wyraz wpisac madafaka xp

opcy

opcy

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:19 pm

Akiko Tamashii
opcy

*wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic*

w koncu sie mature z angola pisalo.. ale prosze nie wieszaj sie...
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:22 pm

opcy
Akiko Tamashii
opcy

a ja bede pisac z angola stare ............. crying z niczego nie zdam.....no chyba ze sie wezma za siebie sweatdrop

Akiko Tamashii

opcy

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:24 pm

Akiko Tamashii
opcy
Akiko Tamashii
opcy

a ja bede pisac z angola stare ............. crying z niczego nie zdam.....no chyba ze sie wezma za siebie sweatdrop

pisemna z angielskiego nie jest taka straszna jakby sie wydawalo.. w sumie ale ja angola to sie ucze od 2 klasy podstawowki..
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:28 pm

opcy
Akiko Tamashii
opcy
Akiko Tamashii
opcy

pisemna z angielskiego nie jest taka straszna jakby sie wydawalo.. w sumie ale ja angola to sie ucze od 2 klasy podstawowki..
no widzisz...a mnie w podstawowce (od 4 klasy) prawie niczego nie nauczyli! takich mialam wspanialych nauczycieli stare w gimku wszystko os podstaw...............i teraz w licku to samo.......podstawy = ='

Akiko Tamashii

opcy

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:31 pm

bo trzeba duzo telewizji ogladac.. tak sie niemieckiego nauczylem... (tylko pisac nie umiem bo wszystko znam ze sluchu)

...
dobra ja znikam... dobej nocy zycze....
a jakby co to polecam sie na przyszlosc!
...
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:32 pm

opcy
bo trzeba duzo telewizji ogladac.. tak sie niemieckiego nauczylem... (tylko pisac nie umiem bo wszystko znam ze sluchu)

...
dobra ja znikam... dobej nocy zycze....
a jakby co to polecam sie na przyszlosc!
...
pay pay!

Akiko Tamashii

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:47 pm

oyasumi !!!!!! *idzie spac*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7185 7186 7187 7188 7189 7190 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games