|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:02 pm
opcy Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche.... confused nie ma glupich zaplaci przed albo po wykonanej pracy razz nie znam jej wiec ........*w tle muza z archiwum X * ninja tza byc ostroznym!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:04 pm
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche.... confused nie ma glupich zaplaci przed albo po wykonanej pracy razz nie znam jej wiec ........*w tle muza z archiwum X * ninja tza byc ostroznym!!! dziwnym nie jest.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:06 pm
Vykk opcy Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche.... bu mama pojecia...sprawdz w slownkiu sweatdrop sprawdzilam i dlatego sie pytam bo nie rozumiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:08 pm
Akiko Tamashii Vykk opcy Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche.... bu mama pojecia...sprawdz w slownkiu sweatdrop sprawdzilam i dlatego sie pytam bo nie rozumiem razz nie amam pojecia jakis slang moze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:12 pm
kuna....czemu ja nie umiem pisac po angliku crying .....teraz ferie to sie poucze troche razz
a teraz mi prosze ladnie przetlumaczyc bo jakbym napisala to pewnie z bledami redface : sorry, ale nie. Napisz jak będziesz miala kase , a ja szybciutko ci narysuje sygnaturke wtedy ;]
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:16 pm
Akiko Tamashii kuna....czemu ja nie umiem pisac po angliku crying .....teraz ferie to sie poucze troche razz a teraz mi prosze ladnie przetlumaczyc bo jakbym napisala to pewnie z bledami redface : sorry, ale nie. Napisz jak będziesz miala kase , a ja szybciutko ci narysuje sygnaturke wtedy ;] xp sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:18 pm
opcy Akiko Tamashii kuna....czemu ja nie umiem pisac po angliku crying .....teraz ferie to sie poucze troche razz a teraz mi prosze ladnie przetlumaczyc bo jakbym napisala to pewnie z bledami redface : sorry, ale nie. Napisz jak będziesz miala kase , a ja szybciutko ci narysuje sygnaturke wtedy ;] xp sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic *wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:18 pm
albo cos w tym stylu.. mozna jescze co drugi wyraz wpisac madafaka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:19 pm
Akiko Tamashii opcy sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic *wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic* w koncu sie mature z angola pisalo.. ale prosze nie wieszaj sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:22 pm
opcy Akiko Tamashii opcy sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic *wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic* w koncu sie mature z angola pisalo.. ale prosze nie wieszaj sie... a ja bede pisac z angola stare ............. crying z niczego nie zdam.....no chyba ze sie wezma za siebie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:24 pm
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii opcy sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic *wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic* w koncu sie mature z angola pisalo.. ale prosze nie wieszaj sie... a ja bede pisac z angola stare ............. crying z niczego nie zdam.....no chyba ze sie wezma za siebie sweatdrop pisemna z angielskiego nie jest taka straszna jakby sie wydawalo.. w sumie ale ja angola to sie ucze od 2 klasy podstawowki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:28 pm
opcy Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii opcy sorry ,but no. Write me when you'll have money , and then i'll quickly draw you a signature pic *wali sie w czolo * no tak stare ale baka ze mnie.... zeby zapomniec jak bedzie np " w przyszlosi cos tam" ..........*idzie sie powiesic* w koncu sie mature z angola pisalo.. ale prosze nie wieszaj sie... a ja bede pisac z angola stare ............. crying z niczego nie zdam.....no chyba ze sie wezma za siebie sweatdrop pisemna z angielskiego nie jest taka straszna jakby sie wydawalo.. w sumie ale ja angola to sie ucze od 2 klasy podstawowki.. no widzisz...a mnie w podstawowce (od 4 klasy) prawie niczego nie nauczyli! takich mialam wspanialych nauczycieli stare w gimku wszystko os podstaw...............i teraz w licku to samo.......podstawy = ='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:31 pm
bo trzeba duzo telewizji ogladac.. tak sie niemieckiego nauczylem... (tylko pisac nie umiem bo wszystko znam ze sluchu)
... dobra ja znikam... dobej nocy zycze.... a jakby co to polecam sie na przyszlosc! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:32 pm
opcy bo trzeba duzo telewizji ogladac.. tak sie niemieckiego nauczylem... (tylko pisac nie umiem bo wszystko znam ze sluchu) ... dobra ja znikam... dobej nocy zycze.... a jakby co to polecam sie na przyszlosc! ... pay pay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|