|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:44 pm
uderz tego albatrosa! *podaje albatrosa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:44 pm
to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:46 pm
Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:48 pm
Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed ^^" Aki, wyluzuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:49 pm
Ibris Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed ^^" Aki, wyluzuj. scream nie! nie umiem! wkurza mnie ze ludzie sa slepi! stressed uh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:50 pm
Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed * podaje ciastko (z odrobina bromu na uspokojenie) *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:52 pm
opcy Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed * podaje ciastko (z odrobina bromu na uspokojenie) * bromu??a moze od razu metylu ?? sweatdrop zartowalem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:52 pm
eehm.. to ja was zostawie samych ^^' ide polozyc sie na lozku, nogi mnie bola...
oyasuminasai ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:54 pm
opcy Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed * podaje ciastko (z odrobina bromu na uspokojenie) * stare nie dzieki kuna....juz druga amerykanka do mnie napisala i sie pyta czy bym nienarysowala jej sygnaturki bo widziala moje piekne rysunki na art arenie xp (ktore??????? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:54 pm
Ibris eehm.. to ja was zostawie samych ^^' ide polozyc sie na lozku, nogi mnie bola... oyasuminasai ^.^ zdrowia.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:56 pm
Akiko Tamashii opcy Akiko Tamashii Ibris to po prostu napisz ^^ slowniki.onet.pl i git *zaklada rece * stressed chodzi zla po pokoju i raz po raz w cos mocno kopie * stressed * podaje ciastko (z odrobina bromu na uspokojenie) * stare nie dzieki kuna....juz druga amerykanka do mnie napisala i sie pyta czy bym nienarysowala jej sygnaturki bo widziala moje piekne rysunki na art arenie xp (ktore??????? ) mimo wszystko zadzialalo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:56 pm
Ibris eehm.. to ja was zostawie samych ^^' ide polozyc sie na lozku, nogi mnie bola... oyasuminasai ^.^ papuchny i slodkich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:57 pm
'' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:58 pm
Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:00 pm
opcy Akiko Tamashii '' could you put me in debt or somethin '' ze co prosze?? @_< zanizyc cene czy co??????? moze na kreche.... bu mama pojecia...sprawdz w slownkiu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|