|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:01 pm
Walentynki... moze i samo zalozenie nie jest zle, ale jak wszystko na tym swiecie skomercjalizowalo sie...
Moj stosunek do walentynek, raczej negatywny, moze kiedys sie zmieni, moze...
Witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:03 pm
ide lulu... 4laugh bye bye mrgreen
paps Ibris cool paps Aki 3nodding paps novelin smile paps Vykk biggrin paps opcy heart
paps ktoś tam, jeśli kogoś pominęłam... ninja sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:04 pm
paps Jas
ja chcialam byc dumna z mojego kraju i sie nie da. A jak jeszcze widze te wszystkie zakochane pary w szkoel na walentynki, to mnie szlag trafia ^^' bleeeeh
Oye Nov XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:05 pm
Jaswinder ide lulu... 4laugh bye bye mrgreen paps Ibris cool paps Aki 3nodding paps novelin smile paps Vykk biggrin paps opcy heart paps ktoś tam, jeśli kogoś pominęłam... ninja sweatdrop blaugh paps ;] czesc nove :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:05 pm
novelin Walentynki... moze i samo zalozenie nie jest zle, ale jak wszystko na tym swiecie skomercjalizowalo sie... Moj stosunek do walentynek, raczej negatywny, moze kiedys sie zmieni, moze... Witam ^^ hejka...fakt wszystko jest teraz robione w celu zysku a popyt rodzi podaz i tak to sie kreci...a idea jest szczytna chociaz jest to wlasciwie dzien jak co dzien tlyko tlye ze wiekszosc par swietuje bycie ze soba bardziej niz zwykle... papa Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:06 pm
nie narcyzy (napewno nie...), nie fiołki... raczej KAKTUSY stare papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:07 pm
i tym optymistycznym akcentem rozpoczelismy ferie w malopolsce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:07 pm
Jaswinder raczej kaktusy stare papatki aua... jak juz mowilem nie jestem mila/dobra osoba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:08 pm
Ibris i tym optymistycznym akcentem rozpoczelismy ferie w malopolsce... i w wielkopolsce!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 3:10 pm
Jaswinder nie narcyzy (napewno nie...), nie fiołki... raczej KAKTUSY stare papatki jeszcze akcencik na koniec przychodzi baba do lekarz: *mam raka *a ja rybki SUUUCHAR papapapapapapapapapa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|