|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:56 pm
kurcze znowu beda serwery downowali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:58 pm
opcy kurcze znowu beda serwery downowali... wryyy... heh... oks szkraby ide lulu xd dobranoc wam ^^ do jutra (o ile dożyję xd xd xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:58 pm
Ibris _cleef_ Ibris ej dobra, ja juz ne draze tego tematu, bo mi sie robi gorzej. a nie mam sie do czego przytulic. *patrzy na kaloryfer* nie lubie bialego... .:: -przytula- niemartw sie, to najwspanialszy temat ! ::.dzieki, Cleef ^^' najpiekniejsza to jest przyjazn. takie moje zdanie. i nie ma nikogo, kto bylby samowystarczalny... niestety vv' przydaloby mi sie to. .:: niema za co 3nodding ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:59 pm
opcy Jaswinder o! może ty chcesz się opcy dowiedzieć jakie procesy zachodzą w aparacie fotograficznym i na kliszy? *wygląda zza fotelika* buu... zabrali mi sygnaturkę... crying *chowa się ponownie* powiedzmy zwe chce... (o ile to nie boli)... a sygnaturke sobie zmien i wyslij PMa modowi.. tylko nie pamietam jakiego koloru ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:59 pm
Miss_Karina opcy kurcze znowu beda serwery downowali... wryyy... heh... oks szkraby ide lulu xd dobranoc wam ^^ do jutra (o ile dożyję xd xd xd ) bye bye Karinka ^.^ *patrzy do pustego kubka* nie ma herbaty *patrzy na papierki po czekoladkach* tez juz nie ma. niedobrze ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:00 pm
Miss_Karina opcy kurcze znowu beda serwery downowali... wryyy... heh... oks szkraby ide lulu xd dobranoc wam ^^ do jutra (o ile dożyję xd xd xd ) .:: pa karina ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:01 pm
Jaswinder opcy Jaswinder o! może ty chcesz się opcy dowiedzieć jakie procesy zachodzą w aparacie fotograficznym i na kliszy? *wygląda zza fotelika* buu... zabrali mi sygnaturkę... crying *chowa się ponownie* powiedzmy zwe chce... (o ile to nie boli)... a sygnaturke sobie zmien i wyslij PMa modowi.. tylko nie pamietam jakiego koloru ??? co "???" ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:04 pm
muwaha... Nine Inch Nails - Hurt. co ja sobie jeszcze puszczam pod wieczor? bejbe... *podzera albatroska od Opcego*
Jas, a ty gdzies w okolicach Kraka mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:21 pm
Ibris muwaha... Nine Inch Nails - Hurt. co ja sobie jeszcze puszczam pod wieczor? bejbe... *podzera albatroska od Opcego* Jas, a ty gdzies w okolicach Kraka mieszkasz? w Poznaniu, ale jeżdżę w tamte strony z misją...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:23 pm
Jaswinder Ibris muwaha... Nine Inch Nails - Hurt. co ja sobie jeszcze puszczam pod wieczor? bejbe... *podzera albatroska od Opcego* Jas, a ty gdzies w okolicach Kraka mieszkasz? w Poznaniu, ale jeżdżę w tamte strony z misją... Ja moze razem z Novelin pojedziemy do tego Sierakowa, o ktorym Sayo mowil razz a jak bedziesz kiedys kolo Kraka to daj znac... *przyniosla sobie ciepla herbate* nalog.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|