|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:37 pm
Ibris Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" ==' czyli sa jeszcze w tym kraju prawdziwi romantycy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" ==' naprawde...eee... fajne ==' ja w ferie zostaje w domciu, nigdzie nie jade, chce wyspaaaac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ .:: szkola narciarska 16 lutego ! caly tydzien ! ::. lol... nio to fajnie wink 3nodding gratoolooje szpaneshe whee oki .. ja mykam .. papatki wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
spoko spoko, niekotrzy faceci maja dziwne podejscie do okazywania uczuc vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:38 pm
Akiko Tamashii Ibris Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" ==' jakie romantyczne sweatdrop ..... _-_ to sie ale zsynchronizowalismy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:39 pm
Lethiel _cleef_ .:: szkola narciarska 16 lutego ! caly tydzien ! ::. lol... nio to fajnie wink 3nodding gratoolooje szpaneshe whee oki .. ja mykam .. papatki wam 3nodding *łypie okiem na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:41 pm
to co? Ibris? chciałabyś się dowiedzieć jak powstaje fotografia? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:43 pm
Jaswinder to co? Ibris? chciałabyś się dowiedzieć jak powstaje fotografia? xd fotografia? aam...? a o co chodzi? razz paptki Leth. ej czy sluchanie disco polo bardzo wypacza? *w tle "Stracilas cnote"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:43 pm
jas zrob cos z ta sygnaturką... bo jak jej nie ma i jest czerwony x to rozciaga cały ekran na maximum -_-''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:44 pm
Ibris spoko spoko, niekotrzy faceci maja dziwne podejscie do okazywania uczuc vv' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:44 pm
Ibris Jaswinder to co? Ibris? chciałabyś się dowiedzieć jak powstaje fotografia? xd fotografia? aam...? a o co chodzi? razz paptki Leth. ej czy sluchanie disco polo bardzo wypacza? *w tle "Stracilas cnote"* bo parę godzinek temu mówiłam, że muszę to umieć a to jest gooorshe od inf... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:45 pm
Miss_Karina jas zrob cos z ta sygnaturką... bo jak jej nie ma i jest czerwony x to rozciaga cały ekran na maximum -_-'''' u mmnie wszystko ok ..ale ja opery uzywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:45 pm
_cleef_ Ibris spoko spoko, niekotrzy faceci maja dziwne podejscie do okazywania uczuc vv' stare chodzi o to ze kazdy ma swoj specyficzny sposob okazywania uczuc ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:46 pm
Jaswinder Ibris Jaswinder to co? Ibris? chciałabyś się dowiedzieć jak powstaje fotografia? xd fotografia? aam...? a o co chodzi? razz paptki Leth. ej czy sluchanie disco polo bardzo wypacza? *w tle "Stracilas cnote"* bo parę godzinek temu mówiłam, że muszę to umieć a to jest gooorshe od inf... sweatdrop ah... eem... wiesz, gdybym robila kiedys fotki... to ci dam znac razz Cleef - napisalam "niektorzy" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:46 pm
_cleef_ Ibris spoko spoko, niekotrzy faceci maja dziwne podejscie do okazywania uczuc vv' stare pod warunkiem ze je okazuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|