|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:28 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile .:: -glasq lethiel- he he xd ::.O.o ..... mraaaaaaauuu.. whee xd xd xd .:: -swodkie- jak leci ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:29 pm
*upada na fotel* *rozklada lapki* whee whee whee jaki pikny dzien dzisiaj byl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:29 pm
Ibris Miss_Karina Ibris uwielbiam, gdy na polu jest -10 a ja stoje na przystanku. podczas gdy spokojnie moglam siedziec przy cieplej herbatce w Alchemiku i drzec koty z tym idiota. agh.. czesc wszystkim ^^' hej Ibri łącze sie w bolu z tobą xp ja mialam wrocic o 18 z tata ale stary mial cos do zalatwienia w pracy i powiedzial ze to potrwa chwile... tja tyle ze chwila ta trwala 2 h XP myshlalam ze zabije starego heh... nyo i nie ma chłopaka z kt chcialam pogadac i umowic sie na jutro crying nalikend przyjezdza do wawy crying i opuszcze znoow okazyjke crying gonk ja juz mam dosc facetow po dzisiejszym ^^' A ty Karin w wawie mieszkasz?:> tak xd JAS ZMNIEJSZ SIGAAAA!!!! gonk ZA DUZY JEST!! trza go zmniejszyc!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:30 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile .:: -glasq lethiel- he he xd ::.O.o ..... mraaaaaaauuu.. whee xd xd xd .:: -swodkie- jak leci ? ::.świetnie... whee whee whee mam baaardzio dobry hoomorek wink tylko jutro na zajecia jade z samego rana xp .. 3 godziny geografi i 3 godziny angielskiego xd .. a cio u ciebie ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:31 pm
Lethiel *upada na fotel* *rozklada lapki* whee whee whee jaki pikny dzien dzisiaj byl xd no powiedzmy ze sie zgodze.. ale przed chwila jak bylem na dworze to myslalem ze mi du..znaczy sie tułek odmarznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:32 pm
dlaczego za duż?! popatrzcie na rozmiary swoich fotek! ...chyba, że nie o rozmiar chodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:33 pm
opcy Lethiel *upada na fotel* *rozklada lapki* whee whee whee jaki pikny dzien dzisiaj byl xd no powiedzmy ze sie zgodze.. ale przed chwila jak bylem na dworze to myslalem ze mi du..znaczy sie tułek odmarznie O.o ... niom.. zimno strashnie ... ale to nie zmienia faktu ze dzionek przepikny whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:34 pm
Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD
Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:35 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile .:: -glasq lethiel- he he xd ::.O.o ..... mraaaaaaauuu.. whee xd xd xd .:: -swodkie- jak leci ? ::.świetnie... whee whee whee mam baaardzio dobry hoomorek wink tylko jutro na zajecia jade z samego rana xp .. 3 godziny geografi i 3 godziny angielskiego xd .. a cio u ciebie ? wink .:: szkola narciarska 16 lutego ! caly tydzien ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kari, co jest nie tak z moim sigiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder dlaczego za duż?! popatrzcie na rozmiary swoich fotek! ...chyba, że nie o rozmiar chodzi... sweatdrop tez nie wiem czemu.. duze toto nie jest ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:36 pm
Ibris Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" ==' O.o ... hieh xd tja... slyshalam to .. xd xd xd babka na polskim kiedys nam czytala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:36 pm
Ibris Jas, jestem z Tarnowa biggrin to kolo Krakowa. I mowie "na polu" XD jak mnie nauczono XD Leth, taaa... super biggrin mialam wyklad o wulgaryzmach. pisali, ze chlopak raz wyznal dziewczynie milosc: "Zaje*alem sie w tobie na ch*ja" ==' jakie romantyczne sweatdrop ..... _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|