|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:20 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee .:: elo :hjeart: ::. 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh .:: -przytula- milo cie znuw widziec ! ::. biggrin whee dziekooje 3nodding 4laugh ciebie tesh miloosio widziec wink i twojego domo tesh blaugh whee *podaje ciasteczko dla domo* .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:21 pm
_cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:22 pm
uwielbiam, gdy na polu jest -10 a ja stoje na przystanku. podczas gdy spokojnie moglam siedziec przy cieplej herbatce w Alchemiku i drzec koty z tym idiota. agh..
czesc wszystkim ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina opcy *walczy z systemem bankowym* stressed whee dziekuje XD butki kupie później xd jejej... taa to by bylo tyle jezeli chodzi o dobre uczynki na ten rok xd lol XD chyba zaraz poojde lulu, bo padnieta jestem a jutro troche roboty mam i mushu wykmbinowac jak wrocic do domu XP (autko popsute XP, a stara nie chce pozyczyc XD boi siem XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:23 pm
Ibris uwielbiam, gdy na polu jest -10 a ja stoje na przystanku. podczas gdy spokojnie moglam siedziec przy cieplej herbatce w Alchemiku i drzec koty z tym idiota. agh.. czesc wszystkim ^^' witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:24 pm
Ibris uwielbiam, gdy na polu jest -10 a ja stoje na przystanku. podczas gdy spokojnie moglam siedziec przy cieplej herbatce w Alchemiku i drzec koty z tym idiota. agh.. czesc wszystkim ^^' masz ciastko! *podaje ciastko* ...i albatrosa (z waflami) *rzuca albatrosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:24 pm
Lethiel _cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile .:: -glasq lethiel- he he xd ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:25 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ .:: - domokun podchodzi- chyba jest zadowolony blaugh ::. 4laugh .. miloosi whee *glaszcze domo* smile .:: -glasq lethiel- he he xd ::.O.o ..... mraaaaaaauuu.. whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:25 pm
Miss_Karina opcy Miss_Karina opcy *walczy z systemem bankowym* stressed whee dziekuje XD butki kupie później xd jejej... taa to by bylo tyle jezeli chodzi o dobre uczynki na ten rok xd lol XD chyba zaraz poojde lulu, bo padnieta jestem a jutro troche roboty mam i mushu wykmbinowac jak wrocic do domu XP (autko popsute XP, a stara nie chce pozyczyc XD boi siem XP) to nara....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:26 pm
opcy Ibris uwielbiam, gdy na polu jest -10 a ja stoje na przystanku. podczas gdy spokojnie moglam siedziec przy cieplej herbatce w Alchemiku i drzec koty z tym idiota. agh.. czesc wszystkim ^^' masz ciastko! *podaje ciastko* ...i albatrosa (z waflami) *rzuca albatrosem* *umiejetnie lapie co dobre i zarzuca czekoladkami* dzieki Opcy XD wiesz, co lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:27 pm