|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:11 pm
_cleef_ Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee .:: elo :hjeart: ::. 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:11 pm
Lethiel opcy Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee xd hejak!! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuul* witaj whee whee whee Kari *przytuuul* whee jak tam humorki małej Leti? whee opcy 4laugh 4laugh dziekuje baaardzo!!!! whee potwierdz trejda ^^ whee wheeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:12 pm
*walczy z systemem bankowym* stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:13 pm
Miss_Karina Lethiel opcy Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee xd hejak!! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuul* witaj whee whee whee Kari *przytuuul* whee jak tam humorki małej Leti? whee opcy 4laugh 4laugh dziekuje baaardzo!!!! whee bardzio baaardzio dobry whee 3nodding 4laugh tylko ze znowu sie dzisiaj u mojego kochanie zasiedzialam xd .. i rodzice troshq zli wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:14 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Nie tableta tylko tablet, takie urządzenie do rysowania na komputerze, coś jak elektroniczny długopis z podkładką ^^ A allegro to jak marketplace na gaii, tylko że prawidziwy surprised .:: WIEM ! takie cos co majo w banku i potszebujo twoi podpis na kompie ! jak taka taleta sie nazywa ? bo tylko tableta sie zapewnie nienazywa
.:: chialem sobie takie cudenko kupic !Tak, bardzo możliwe że mają to w banku, polska jest zacofany kraj i nie mamy XD Tablet , po prostu tablet. W polsce kosztuje od ok 200- paruset złotych, zależy jaki dobry chcesz. Mnie się udało kupić właśnie za 170. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40270900 tutaj 3nodding .:: U nas majo ! u nas bedzie kosztowalo ze 450zl, wiec znajde se w polsce na adres babci ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:15 pm
opcy *walczy z systemem bankowym* stressed kliknij kilka razy pod shad na potwierdzenie wtedy zadziala 3nodding .. bo ostatnio siem cos psooje blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:16 pm
Miss_Karina Lethiel opcy Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee xd hejak!! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuul* witaj whee whee whee Kari *przytuuul* whee jak tam humorki małej Leti? whee opcy 4laugh 4laugh dziekuje baaardzo!!!! whee potwierdz trejda ^^ whee wheeeeeniezamaco.. tylko teraz musisz sie pokazac w nowej sukience xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *walczy z systemem bankowym* stressed whee dziekuje XD butki kupie później xd jejej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee .:: elo :hjeart: ::. 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh .:: -przytula- milo cie znuw widziec ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:17 pm
Miss_Karina opcy *walczy z systemem bankowym* stressed whee dziekuje XD butki kupie później xd jejej... śliicznie wygladash 4laugh whee *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:18 pm
Lethiel bardzio baaardzio dobry whee 3nodding 4laugh tylko ze znowu sie dzisiaj u mojego kochanie zasiedzialam xd .. i rodzice troshq zli wink xp nie przejmuj sie staruszkami xd xd sa czasem tesh do nerwoow xp xd i dziekuje ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel witajcie ninja ... ja na chwilq wink whee whee whee .:: elo :hjeart: ::. 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee 4laugh .:: -przytula- milo cie znuw widziec ! ::. biggrin whee dziekooje 3nodding 4laugh ciebie tesh miloosio widziec wink i twojego domo tesh blaugh whee *podaje ciasteczko dla domo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina opcy *walczy z systemem bankowym* stressed whee dziekuje XD butki kupie później xd jejej... taa to by bylo tyle jezeli chodzi o dobre uczynki na ten rok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:20 pm
Miss_Karina Lethiel bardzio baaardzio dobry whee 3nodding 4laugh tylko ze znowu sie dzisiaj u mojego kochanie zasiedzialam xd .. i rodzice troshq zli wink xp nie przejmuj sie staruszkami xd xd sa czasem tesh do nerwoow xp xd i dziekuje ^^ whee ech..... nic na to nie poradze ze taj jakois siem poshegnac nie mozna sad .. gloopi rodzice xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|