|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:29 pm
Ja- Yosei Vykk scream gonk stressed scream gonk stressed scream gonk stressed zabic zniszczyc zdemolowaz rozp^%#*&lic ...*wchodzi z kurwikami w oczach*glupia gaja zniszczyc gaie...niemoglem zaladowac tej glupiej stronki przez 30 min...w miedzyczasie lowilem rybki a jak skonczylem lowic a mialem ladne zbioty bo 5rybek po 16 i reszte po 11g to mi wyskoczyl error podczzas save'ovania bo niby nie mowgl sie polaczyc z serwerem BAAAKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun ...haha ...znam ten ból domokun ...ja miałem eventa: eek ...i nacisnąłem i nic nie dostałem ...wrr ...to potrafi być perfidne...szczególnie dla mnie - bo z moim szczesciem to dostaje jednego eventa na pół roku... ... ale aj je lowilem prawie gosdzinke :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:30 pm
Delein Lavagetas_heqetai no jesli tak nie chcesz to nie mmm mniam*buuurk w brzuchu* Kto powiedział, ze nie chcę... *zjadła porcję, która miał zamiar właśnie zjeść sam* tak lepiej :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:31 pm
...sorx - pomyłka - mam uszka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:32 pm
Delein Ja- Yosei ...urodziny... ...kurde no...kiedy to było ...16 luty - przynajmniej tak mi powiedzieli ... Pan Wodnik...nu...a co byś chciał? Może inaczej- czego nie masz z tych rzeczy, które pokazałeś? :c( tez chce znalezc taką filantropke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:32 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no jesli tak nie chcesz to nie mmm mniam*buuurk w brzuchu* Kto powiedział, ze nie chcę... *zjadła porcję, która miał zamiar właśnie zjeść sam* tak lepiej :cP*popatrzyła na niego ze zdziwieniem* jak wolisz :3 Yosei- czemu nie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:34 pm
Lavagetas_heqetai Delein Ja- Yosei ...urodziny... ...kurde no...kiedy to było ...16 luty - przynajmniej tak mi powiedzieli ... Pan Wodnik...nu...a co byś chciał? Może inaczej- czego nie masz z tych rzeczy, które pokazałeś? :c( tez chce znalezc taką filantropke Tobie fundnę ten obrazek jak chcesz :3 Kurde nie wiem na co mam kase wydawać blaugh Okej, lece już, do jutra Gaianie! *gorący całus dla Lavy* ^_~ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:35 pm
...kuźwiX! ... ...ja-mu-kiedyś-zrobię-krzywdę... ... ninja ...jak się już pewnie domyśliliście sweatdrop to ja muszę lecieć ...Trzymajcie się ciepło ...Miłej nocy życzę ...(raczej juz dzisiaj nie uda mi sie tu wpaść) ...Sayonara...oyasuminasai ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:37 pm
czesc wam crying historie sztuki nie zaliczylam crying ale no coz...jest jeszcze poprawka xd xd wink
a i pewnie malucha oddam na złom -_- mam go juz dosc -_- po raz kolejny mi sie popsuł cholerka nyooo xp
co tam u was szkraby? ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:40 pm
Miss_Karina czesc wam crying historie sztuki nie zaliczylam crying ale no coz...jest jeszcze poprawka xd xd wink a i pewnie malucha oddam na złom -_- mam go juz dosc -_- po raz kolejny mi sie popsuł cholerka nyooo xp co tam u was szkraby? ^.^ .:: -przytula- czesc i sckoda mi ! sad ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:49 pm
_cleef_ Miss_Karina czesc wam crying historie sztuki nie zaliczylam crying ale no coz...jest jeszcze poprawka xd xd wink a i pewnie malucha oddam na złom -_- mam go juz dosc -_- po raz kolejny mi sie popsuł cholerka nyooo xp co tam u was szkraby? ^.^ .:: -przytula- czesc i sckoda mi ! sad ::.jeszcze wszystko nie stracone xd bede miala jeszcze poprawke xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:51 pm
*opcyznikadsiepojawil* czesc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:52 pm
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina czesc wam crying historie sztuki nie zaliczylam crying ale no coz...jest jeszcze poprawka xd xd wink a i pewnie malucha oddam na złom -_- mam go juz dosc -_- po raz kolejny mi sie popsuł cholerka nyooo xp co tam u was szkraby? ^.^ .:: -przytula- czesc i sckoda mi ! sad ::.jeszcze wszystko nie stracone xd bede miala jeszcze poprawke xd whee .:: trzymam kcuki ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|