|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:15 pm
Ja- Yosei ...a ja się wzglednie cieszę, bo wreszcie troche trafiłem z tym ubrankiem i mi sie podoba ...to że takiego pewnie nigdy nie bede mieć (za drogo) to już inna sprawa blaugh Mogę ci trochę kasy pożyczyć jak chcesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:15 pm
Delein Lavagetas_heqetai bym ci cos powiedzial ale pewnie wiesz co razz *zjadła lody ze smakiem* Domyślam się blaugh *cmok* :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:16 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Cleef, tak nisko? W markecie widziałam najtańsze za 2450g chyba... Rufus - z opaską. .:: niepatrz na market, wiele zeczy tam jest i nikt ich nie kupuje, np zombie coat za 42 najmniej so tam od 7 dni ! .:: uzywaj GCGja tam używam SINa , GENa i EVILa...w GENie chyba było 1900-3000 3nodding heart .:: GEN SIN i EVIL odnawiajo swoje ceny raz na dwa tygodnie, GCG kilka razy w tygodniu, nawet so rady do wielu zeczy !! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:17 pm
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Cleef, tak nisko? W markecie widziałam najtańsze za 2450g chyba... Rufus - z opaską. .:: niepatrz na market, wiele zeczy tam jest i nikt ich nie kupuje, np zombie coat za 42 najmniej so tam od 7 dni ! .:: uzywaj GCGja tam używam SINa , GENa i EVILa...w GENie chyba było 1900-3000 3nodding heart .:: GEN SIN i EVIL odnawiajo swoje ceny raz na dwa tygodnie, GCG kilka razy w tygodniu, nawet so rady do wielu zeczy !! ::.no już dobrze, zbookmarkuję tę stronkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:17 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai bym ci cos powiedzial ale pewnie wiesz co razz *zjadła lody ze smakiem* Domyślam się blaugh *cmok* :cPchcesz mnie utuczyć...*oblizała usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:18 pm
Delein Ja- Yosei ...a ja się wzglednie cieszę, bo wreszcie troche trafiłem z tym ubrankiem i mi sie podoba ...to że takiego pewnie nigdy nie bede mieć (za drogo) to już inna sprawa blaugh Mogę ci trochę kasy pożyczyć jak chcesz 3nodding ...nie nie ...jak już za te pare lat uzbieram to przynajmniej bede na swoim ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:19 pm
Rynn the Vampire no już dobrze, zbookmarkuję tę stronkę. GCG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:20 pm
Ja- Yosei Delein Ja- Yosei ...a ja się wzglednie cieszę, bo wreszcie troche trafiłem z tym ubrankiem i mi sie podoba ...to że takiego pewnie nigdy nie bede mieć (za drogo) to już inna sprawa blaugh Mogę ci trochę kasy pożyczyć jak chcesz 3nodding ...nie nie ...jak już za te pare lat uzbieram to przynajmniej bede na swoim ... domokun No to kiedy masz urodziny? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:22 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai bym ci cos powiedzial ale pewnie wiesz co razz *zjadła lody ze smakiem* Domyślam się blaugh *cmok* :cPchcesz mnie utuczyć...*oblizała usta* no jesli tak nie chcesz to nie mmm mniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:25 pm
scream gonk stressed scream gonk stressed scream gonk stressed zabic zniszczyc zdemolowaz rozp^%#*&lic ...*wchodzi z kurwikami w oczach*glupia gaja zniszczyc gaie...niemoglem zaladowac tej glupiej stronki przez 30 min...w miedzyczasie lowilem rybki a jak skonczylem lowic a mialem ladne zbioty bo 5rybek po 16 i reszte po 11g to mi wyskoczyl error podczzas save'ovania bo niby nie mowgl sie polaczyc z serwerem
BAAAKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:25 pm
...urodziny... ...kurde no...kiedy to było ...16 luty - przynajmniej tak mi powiedzieli ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:26 pm
Lavagetas_heqetai no jesli tak nie chcesz to nie mmm mniam*buuurk w brzuchu* Kto powiedział, ze nie chcę... *zjadła porcję, która miał zamiar właśnie zjeść sam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:28 pm
Vykk scream gonk stressed scream gonk stressed scream gonk stressed zabic zniszczyc zdemolowaz rozp^%#*&lic ...*wchodzi z kurwikami w oczach*glupia gaja zniszczyc gaie...niemoglem zaladowac tej glupiej stronki przez 30 min...w miedzyczasie lowilem rybki a jak skonczylem lowic a mialem ladne zbioty bo 5rybek po 16 i reszte po 11g to mi wyskoczyl error podczzas save'ovania bo niby nie mowgl sie polaczyc z serwerem BAAAKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun ...haha ...znam ten ból domokun ...ja miałem eventa: eek ...i nacisnąłem i nic nie dostałem ...wrr ...to potrafi być perfidne...szczególnie dla mnie - bo z moim szczesciem to dostaje jednego eventa na pół roku... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...urodziny... ...kurde no...kiedy to było ...16 luty - przynajmniej tak mi powiedzieli ... Pan Wodnik...nu...a co byś chciał? Może inaczej- czego nie masz z tych rzeczy, które pokazałeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:: dla tych co mi ostatnio muwili ze rysowanie to najlepszy biznes na gaia ! .:: dopiero co zarobile (zyskalem) 50k, i niesprzedalem, zamienilem sie tansze zeczy na jedno zecz warto 15k wiecej, i sprzedalem, i jeszcze tak samo kilka innych zeczy ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|