|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:00 pm
Delein *podeszła do niego i położyła się obok mając nadzieję, że hamak wytrzyma* chcesz troche?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:01 pm
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ .:: jak wygladam w skali do 10 ? ::. dorzuciłabym horns of the deamon i dostałbyś 10. A tak masz 9,5 ;P .:: mam rogi ! ::.tio zał�ż 4laugh .:: niezauwazylem ze ich niemam xd ::. xd jestem dobrym duszkiem? xd Hmm, i co ja niby mam zrobić z tymi angelicowymi butami? Sprzedać? Ale nawet nie wiem za ile..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:01 pm
Lavagetas_heqetai Delein *podeszła do niego i położyła się obok mając nadzieję, że hamak wytrzyma* chcesz troche?*oparła głowę na jego ramieniu* Będe potem gruba...ale chcę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:03 pm
Rynn the Vampire xd jestem dobrym duszkiem? xd Hmm, i co ja niby mam zrobić z tymi angelicowymi butami? Sprzedać? Ale nawet nie wiem za ile.. zobacz po ile schodza w markecie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:05 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein *podeszła do niego i położyła się obok mając nadzieję, że hamak wytrzyma* chcesz troche?*oparła głowę na jego ramieniu* Będe potem gruba...ale chcę blaugh bym ci cos powiedzial ale pewnie wiesz co razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:06 pm
Akiko Tamashii Rynn the Vampire xd jestem dobrym duszkiem? xd Hmm, i co ja niby mam zrobić z tymi angelicowymi butami? Sprzedać? Ale nawet nie wiem za ile.. zobacz po ile schodza w markecie ;] heh, powiedzmy że ceny są baaardzo zróżnicowane XD najniższe są ok 2,5k, więc mniej więcej za tyle pewnie sprzedam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:08 pm
Lavagetas_heqetai bym ci cos powiedzial ale pewnie wiesz co razz *zjadła lody ze smakiem* Domyślam się blaugh *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:09 pm
...wiem, ze jestem ostatnio nie do wytrzymania ...(ostatnio - dobre sobie - zawsze) ...ale co sądzicie o czymś takim?  ...wersja z opaską i bez, jakby ktoś był mniej wzroczny i nie zauwazył ...(oczywiscie pewnie w praniu wyszły by jakies modyfikacje i upsrawnienia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:10 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ .:: jak wygladam w skali do 10 ? ::. dorzuciłabym horns of the deamon i dostałbyś 10. A tak masz 9,5 ;P .:: mam rogi ! ::.tio zał�ż 4laugh .:: niezauwazylem ze ich niemam xd ::. xd jestem dobrym duszkiem? xd Hmm, i co ja niby mam zrobić z tymi angelicowymi butami? Sprzedać? Ale nawet nie wiem za ile.. .:: Angelic Boots, 1750-2300 gold ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:11 pm
Ja- Yosei ...wiem, ze jestem ostatnio nie do wytrzymania ...(ostatnio - dobre sobie - zawsze) ...ale co sądzicie o czymś takim?  ...wersja z opaską i bez, jakby ktoś był mniej wzroczny i nie zauwazył ...(oczywiscie pewnie w praniu wyszły by jakies modyfikacje i upsrawnienia) Ja nie wiem skąd y ciebie taka niska samoocena. Mi się obydwa bardzo podobają, ale bardziej chyba ten z opaską...uwielbiam Black Musketeer Top szczególnie jeżeli ktoś ma elfie uszka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:11 pm
Cleef, tak nisko? W markecie widziałam najtańsze za 2450g chyba...
Rufus - z opaską.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:13 pm
...a ja się wzglednie cieszę, bo wreszcie troche trafiłem z tym ubrankiem i mi sie podoba ...to że takiego pewnie nigdy nie bede mieć (za drogo) to już inna sprawa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:13 pm
Rynn the Vampire Cleef, tak nisko? W markecie widziałam najtańsze za 2450g chyba... Rufus - z opaską. .:: niepatrz na market, wiele zeczy tam jest i nikt ich nie kupuje, np zombie coat za 42 najmniej so tam od 7 dni ! .:: uzywaj GCG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:15 pm
_cleef_ Rynn the Vampire Cleef, tak nisko? W markecie widziałam najtańsze za 2450g chyba... Rufus - z opaską. .:: niepatrz na market, wiele zeczy tam jest i nikt ich nie kupuje, np zombie coat za 42 najmniej so tam od 7 dni ! .:: uzywaj GCGja tam używam SINa , GENa i EVILa...w GENie chyba było 1900-3000 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|