Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7169 7170 7171 7172 7173 7174 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:49 am

Labudziak
siemaaa pajace, dretwiaki, zgredy i inni smile

Do mnie wystarczy paszczurze XD
Papa *macha łapami*
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:50 am

SkoczeK
Rynn the Vampire
ja bym radziła zrobić rymy krzyżowe...lepiej brzmią. Bo tak to to trochę częstochowsko wychodzi ^^;

np

Like a madman from the first day
I lost my heart somwhere here
Now I can trully say
That you got it in your beer

z tym ostatnim spaściłam ale nie chciało mi się rymu szukać razz
no tez tak sadze, ale wez napisz taki wiersz zeby byl od serca i zeby sie tak rymowal sad ...

da się, i to nie ze zbyt dużym wysiłkiem, chociaż ze sporą stratą czasu, ale przecież nie będę pisać wiersza dla twojej dziewczyny gonk

Rynn the Vampire
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:50 am

SkoczeK
nie umiem spiewac sad to ma byc romantyczne ! dziewczyny ! wypowiedzcie swoje zdanie ! co ma zrobic zdesperowany chlopak ktory jest zakochany w dziewczynie ktora wlsnie zerwala z innym i mowi ze trzeba czekac... gonk

Poczekaj blaugh Nie narzucaj sie tylko badz gdzies w poblizu jako taki dobry kumpel do pogadania wink Skoro dopiero co zerwala z chlopakiem, tzn. ze pewnie na razie musi troche odpoczac od zwiazkow
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:51 am

heart domokun

TENNO HEIKA

Original Gaian

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:52 am

Omega Sun
SkoczeK
nie umiem spiewac sad to ma byc romantyczne ! dziewczyny ! wypowiedzcie swoje zdanie ! co ma zrobic zdesperowany chlopak ktory jest zakochany w dziewczynie ktora wlsnie zerwala z innym i mowi ze trzeba czekac... gonk

Poczekaj blaugh Nie narzucaj sie tylko badz gdzies w poblizu jako taki dobry kumpel do pogadania wink Skoro dopiero co zerwala z chlopakiem, tzn. ze pewnie na razie musi troche odpoczac od zwiazkow

3nodding zgadzam się całkowicie. Od czasu do czasu przynieś jej różyczkę, zabierz ją na jakiś spacer, albo do jakiejś kawiarni na herbatę/kawę/ciacho i daj jej się wygadać ^^;
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:52 am

.:: jak wygladam w skali do 10 ? ::.

TENNO HEIKA

Original Gaian

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:53 am

mniam

_cleef_

dorzuciłabym horns of the deamon i dostałbyś 10. A tak masz 9,5 ;P

Rynn the Vampire
Crew

Setsuna Dragonclaw

nie wiem po co to pisze skoro i tam zaraz bede musiala leciec -_-

hello
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:55 am

Hmm..po raz pierwszy dostałam eventa na gildii 4laugh

Hmm, trunk.

Kto wie ile są warte angelic boots?

Rynn the Vampire
Crew

TENNO HEIKA

Original Gaian

Rynn the Vampire
_cleef_

.:: mam rogi ! ::.

SkoczeK
Vykk
SkoczeK
Vykk
Omega Sun
czesc Wam
hejka omi

Skoczek...ja tam prolbemow nie mam az takich duzych z rymowaniem ale w angielskim jest o tyle inaczej ze nie liczy sie pisownia tylko rymy czytane..a powiedz mi o kiedy jestes w kanadzie??i jak ci tam jest
tam sie urodzilem i mieszkalem 9 lat wink teraz jestem w polsce - warszawa wink biggrin mi nie chodzi o rymowanie ! chodzi o tresc ! gonk
jak o teresc to nie ukladaj rymow a jak nie to zrob sobie podklad muzyczny i zaprezentuj jej poezje spiewana blaugh
...hmmm no wiesz w takich sprawach trzeba delikatnie...sproboj moze jakos delikatniej jej to ujac...z tym wierszyskiem to chyba nie najgorszy pomysl ale nie atakuj z nim od razu powstrzymaj sie troche...pospotykaj sie ze 2 razy na terenie neutralnym a pozniej zapros do siebie... tylko tak neutralnie bez pokazywania angazu milosci po prostu jak przyjaciel czy kumpel blaugh ...pogadaj sobie normalnie z nia jak przyjaciele [zabierz jej komureczke i schowaj do kieszeni ablo pod pache...tak zeby nawiazac kontakt fizyczny blaugh ] potem zacznij przechdzioc do ofensywy zapusc jakas fajna muze jakas melancholijna w miedzyczasie daj wierszyk albo wyrecyuj...a po ukonczeniu recytacji pusc jakas milosna piosenke i popros ja do tanca...polecam KANCELARIE-zabiore cie... u mnie taki styl zadzialal..!

Vykk

Delein

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:57 am

Lavagetas_heqetai
mniam

*podeszła do niego i położyła się obok mając nadzieję, że hamak wytrzyma*
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:57 am

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

TENNO HEIKA

Original Gaian

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 12:00 pm

Rynn the Vampire
_cleef_
Rynn the Vampire
_cleef_

.:: mam rogi ! ::.

tio zał�ż 4laugh
.:: niezauwazylem ze ich niemam xd ::.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7169 7170 7171 7172 7173 7174 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games