|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:37 am
Vykk hejka omi Skoczek...ja tam prolbemow nie mam az takich duzych z rymowaniem ale w angielskim jest o tyle inaczej ze nie liczy sie pisownia tylko rymy czytane..a powiedz mi o kiedy jestes w kanadzie??i jak ci tam jest tam sie urodzilem i mieszkalem 9 lat wink teraz jestem w polsce - warszawa wink biggrin mi nie chodzi o rymowanie ! chodzi o tresc ! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:37 am
Ja- Yosei ...>_> ...to ja ide ...trzymajta sie ...sayonara ...pff ... naraska blaugh hejka LH blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:40 am
SkoczeK Vykk hejka omi Skoczek...ja tam prolbemow nie mam az takich duzych z rymowaniem ale w angielskim jest o tyle inaczej ze nie liczy sie pisownia tylko rymy czytane..a powiedz mi o kiedy jestes w kanadzie??i jak ci tam jest tam sie urodzilem i mieszkalem 9 lat wink teraz jestem w polsce - warszawa wink biggrin mi nie chodzi o rymowanie ! chodzi o tresc ! gonk jak o teresc to nie ukladaj rymow a jak nie to zrob sobie podklad muzyczny i zaprezentuj jej poezje spiewana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:42 am
Vykk SkoczeK Vykk hejka omi Skoczek...ja tam prolbemow nie mam az takich duzych z rymowaniem ale w angielskim jest o tyle inaczej ze nie liczy sie pisownia tylko rymy czytane..a powiedz mi o kiedy jestes w kanadzie??i jak ci tam jest tam sie urodzilem i mieszkalem 9 lat wink teraz jestem w polsce - warszawa wink biggrin mi nie chodzi o rymowanie ! chodzi o tresc ! gonk jak o teresc to nie ukladaj rymow a jak nie to zrob sobie podklad muzyczny i zaprezentuj jej poezje spiewana blaugh nie umiem spiewac sad to ma byc romantyczne ! dziewczyny ! wypowiedzcie swoje zdanie ! co ma zrobic zdesperowany chlopak ktory jest zakochany w dziewczynie ktora wlsnie zerwala z innym i mowi ze trzeba czekac... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:43 am
Delein Avsko Omi! Skąd masz ta kieckę? kupilam w Durem u Edmunda 3nodding Ostatnio byla dostawa nowych ubranek (chyba w poniedzialek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:44 am
ja bym radziła zrobić rymy krzyżowe...lepiej brzmią. Bo tak to to trochę częstochowsko wychodzi ^^;
np
Like a madman from the first day I lost my heart somwhere here Now I can trully say That you got it in your beer
z tym ostatnim spaściłam ale nie chciało mi się rymu szukać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:46 am
.:: to samo muwilem rynn ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:47 am
siemaaa pajace, dretwiaki, zgredy i inni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:47 am
Rynn the Vampire ja bym radziła zrobić rymy krzyżowe...lepiej brzmią. Bo tak to to trochę częstochowsko wychodzi ^^; np Like a madman from the first day I lost my heart somwhere here Now I can trully say That you got it in your beer z tym ostatnim spaściłam ale nie chciało mi się rymu szukać razz niezle xd podoba mi sie ryncia masz talent blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:48 am
Rynn the Vampire ja bym radziła zrobić rymy krzyżowe...lepiej brzmią. Bo tak to to trochę częstochowsko wychodzi ^^; np Like a madman from the first day I lost my heart somwhere here Now I can trully say That you got it in your beer z tym ostatnim spaściłam ale nie chciało mi się rymu szukać razz no tez tak sadze, ale wez napisz taki wiersz zeby byl od serca i zeby sie tak rymowal sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:48 am
Vykk Rynn the Vampire ja bym radziła zrobić rymy krzyżowe...lepiej brzmią. Bo tak to to trochę częstochowsko wychodzi ^^; np Like a madman from the first day I lost my heart somwhere here Now I can trully say That you got it in your beer z tym ostatnim spaściłam ale nie chciało mi się rymu szukać razz niezle xd podoba mi sie ryncia masz talent blaugh pfffft xd Rynn napisze wiersz za cylinder surprised xd xp xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|