|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:25 am
... ninja ...będzie się tu może coś działo, hę? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:27 am
POMOCY ! gonk pisze wiersz dla dziewczyny ale mi nie wychodzi ! gonk
Sicen the first day I got to know You, I couldn't figure out how to show You, That for the first time in my life, I have a feeling inside, That I don't want to hide, And I want to let it out, To show You what's it all about, So if You feel the same way as I do, Then please... give me a sign, Because You'r everything that's on my mind.
Sadzicie zebym napisal jakis nowy bez tych przymusowych rymow? POMOCY !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:27 am
Christoff_Gangrell JA siem zmywam...papa 3maita sie....... *puff znika w chmurze łątków sakury* narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:28 am
Baliaur Wodzu Wie ktos z kad wyczaic takie fajne torby na glowe?? TUdlaczego?? z marzen ja tak latwo nie rezygnuje blaugh on pytał o torbę na głowę... sweatdrop ja z marzeń nie rezygnuję, poprostu nie chcę, żeby mnie wywalili ze studiów na pierwszym roku... dlatego wybrałam japonistykę... dokładniej filologię angielską z japonistyką i to jest mój typ jak na razie. może być jeszcze fa z dziennkarstwem, albo fa z informatyką stosowaną... jeszcze zobaczymy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:29 am
SkoczeK POMOCY ! gonk pisze wiersz dla dziewczyny ale mi nie wychodzi ! gonk Sicen the first day I got to know You, I couldn't figure out how to show You, That for the first time in my life, I have a feeling inside, That I don't want to hide, And I want to let it out, To show You what's it all about, So if You feel the same way as I do, Then please... give me a sign, Because You'r everything that's on my mind. Sadzicie zebym napisal jakis nowy bez tych przymusowych rymow? POMOCY ! a nie moze byc po polsku???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:30 am
...Witaj Omega ...niezły ciuch wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:31 am
Vykk SkoczeK POMOCY ! gonk pisze wiersz dla dziewczyny ale mi nie wychodzi ! gonk Sicen the first day I got to know You, I couldn't figure out how to show You, That for the first time in my life, I have a feeling inside, That I don't want to hide, And I want to let it out, To show You what's it all about, So if You feel the same way as I do, Then please... give me a sign, Because You'r everything that's on my mind. Sadzicie zebym napisal jakis nowy bez tych przymusowych rymow? POMOCY ! a nie moze byc po polsku??? jestem kanadyjczykiem i jest mi latwie szczerze mowiac ale moge sprobowac... jeszcze jedno - ona dobrze zna angielski smile POMOCYT ||!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:32 am
Ja- Yosei ...Witaj Omega ...niezły ciuch wink thx wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:34 am
hejka omi Skoczek...ja tam prolbemow nie mam az takich duzych z rymowaniem ale w angielskim jest o tyle inaczej ze nie liczy sie pisownia tylko rymy czytane..a powiedz mi o kiedy jestes w kanadzie??i jak ci tam jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:35 am
Avsko Omi! Skąd masz ta kieckę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:36 am
...>_> ...to ja ide ...trzymajta sie ...sayonara ...pff ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|