|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:36 am
racqel Baliaur ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx Nie bede dyskretny i sie zapytam: A jakiz to zawod? nie nie ja nie byc tak materialistka jak Helena.... xp infa...programmer xd (ta tylko ciekawe czy sie naucze i na studia dostane sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:37 am
crying crying crying durna gaia dodalem sobie jednego arta ale jak chce dodac 2 to mi nie chce crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:38 am
Baliaur racqel Baliaur ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx Nie bede dyskretny i sie zapytam: A jakiz to zawod? nie nie ja nie byc tak marialistka jak Helena.... xp infa...programmer xd (ta tylko ciekawe czy sie naucze i na studia dostane sweatdrop ) a dobra jesteś z matmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:38 am
Vykk crying crying crying durna gaia dodalem sobie jednego arta ale jak chce dodac 2 to mi nie chce crying crying crying Nie lamentuj. Tylko na spokojnie. Uspokoj sie na pewno Ci sie doda! Juz lepiej? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:40 am
Moze musisz poczekac?? Do czego doszlo: sam na swoim quescie bumpuje.. biggrin Pomocy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:41 am
Hikitsuni Vykk crying crying crying durna gaia dodalem sobie jednego arta ale jak chce dodac 2 to mi nie chce crying crying crying Nie lamentuj. Tylko na spokojnie. Uspokoj sie na pewno Ci sie doda! Juz lepiej? biggrin tośkie...*chwila ciszy stare -mysli*e a my siem znamy sweatdrop ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:42 am
Dobra, musze juz leciec! To do przeczytania wszystkim! Na razie Bal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Baliaur racqel Baliaur ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx Nie bede dyskretny i sie zapytam: A jakiz to zawod? nie nie ja nie byc tak marialistka jak Helena.... xp infa...programmer xd (ta tylko ciekawe czy sie naucze i na studia dostane sweatdrop ) a dobra jesteś z matmy? nio tak tylko len straszny (tzn. do 5kl podst chodzila na konkursy)...zaczynam czytac o programowaniu obiektowym ..to jest stashne gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Hikitsuni Vykk crying crying crying durna gaia dodalem sobie jednego arta ale jak chce dodac 2 to mi nie chce crying crying crying Nie lamentuj. Tylko na spokojnie. Uspokoj sie na pewno Ci sie doda! Juz lepiej? biggrin tośkie...*chwila ciszy stare -mysli*e a my siem znamy sweatdrop ?? Nie, nie znamy sie. Na Gai jest tyle osob, ze nie sposob, wszystkich, znac, jednak milo spotkac biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:46 am
to wcale nie jest straszne, Bal... jak ktoś to kocha (jak ja), to jest nawet fajne i niezbyt trudne... chodzisz do klasy inf?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:47 am
racqel Dobra, musze juz leciec! To do przeczytania wszystkim! Na razie Bal! Papathus sad ladniutki rysuneczek..ktos musi miec talent...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|