|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:26 am
Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD 3nodding xd pewnie gaia sie ucieszyla ze tamie shlyczne rysunki dostala 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:26 am
Baliaur kotek ale ja mam plany ich opuscic dopiro na 19 jak pojde na studia... a wtedy na psijemnosci takie czasu nie bedzie..... (jess nie bede widywac codziennie mojego ojca xd ale jeszcze 3 lata crying ) Hmmm. Kiedy ja rozwazalem opuszczenie gniazda rodzinnego, bralem po uwage glownie 2 aspekty calej tej sytuacji, a mianowicie: uczuciowy - ze smutno bedzie, bez siostry i w ogole mamusia nie bedzie robic juz ciasta (ale to ostatnie to chyba raczej do drugiej kategorii) ekonomiczny - co sie tu bedziemy oszukiwac, nikt juz nie bedzie nam dawal za darmo dachu nad glowa, ani nie bedzie nas karmil, zarobic na to wszystko trzeba bedzie samemu, niestety. Ale jakos sie udalo to wszystko polaczyc, i w sumie nie mieszkam sam, ale nie mieszkam tez w domu. najpierw 3 lata studiow w Toruniu, teraz L'pool, zobaczymy co dalej, mysle o Australii a moze podrozy dookola swiata, heh. sie zobaczy. tyle ze to wszystko wlasciwie za wlasne pieniadze. trzeba sie usamodzielnic kiedys! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:27 am
Wodzu Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD Teh chce!! a wczoraj dostalam prezencik i sprzedalam za 2200g XD a bylo w nim to...to.....ten ...cos co ma Iael....to androida XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:27 am
Ej, czy podoba sie wam moja signa nowa?? [zabuza]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:28 am
Wodzu Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD Teh chce!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:29 am
Baliaur Wodzu Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD Teh chce!! stare i co sie krzywish???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Ej, czy podoba sie wam moja signa nowa?? [zabuza] troche sie za bardzo rusza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Wodzu Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD Teh chce!! stare A kto nie chce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:30 am
racqel Wodzu Ej, czy podoba sie wam moja signa nowa?? [zabuza] troche sie za bardzo rusza... Za bardzo?? 2 dni spedzilem dostosowywujac rozmiar, co by mi w 200 kb weszlo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:31 am
Wodzu racqel Wodzu Ej, czy podoba sie wam moja signa nowa?? [zabuza] troche sie za bardzo rusza... Za bardzo?? 2 dni spedzilem dostosowywujac rozmiar, co by mi w 200 kb weszlo.. hmmmm... to kwestia gustu, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:32 am
racqel Wodzu racqel Wodzu Ej, czy podoba sie wam moja signa nowa?? [zabuza] troche sie za bardzo rusza... Za bardzo?? 2 dni spedzilem dostosowywujac rozmiar, co by mi w 200 kb weszlo.. hmmmm... to kwestia gustu, co? Nio... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:32 am
racqel Hmmm. Kiedy ja rozwazalem opuszczenie gniazda rodzinnego, bralem po uwage glownie 2 aspekty calej tej sytuacji, a mianowicie: uczuciowy - ze smutno bedzie, bez siostry i w ogole mamusia nie bedzie robic juz ciasta (ale to ostatnie to chyba raczej do drugiej kategorii) ekonomiczny - co sie tu bedziemy oszukiwac, nikt juz nie bedzie nam dawal za darmo dachu nad glowa, ani nie bedzie nas karmil, zarobic na to wszystko trzeba bedzie samemu, niestety. Ale jakos sie udalo to wszystko polaczyc, i w sumie nie mieszkam sam, ale nie mieszkam tez w domu. najpierw 3 lata studiow w Toruniu, teraz L'pool, zobaczymy co dalej, mysle o Australii a moze podrozy dookola swiata, heh. sie zobaczy. tyle ze to wszystko wlasciwie za wlasne pieniadze. trzeba sie usamodzielnic kiedys! wink ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:34 am
Baliaur ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx Nie bede dyskretny i sie zapytam: A jakiz to zawod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:34 am
Baliaur racqel Hmmm. Kiedy ja rozwazalem opuszczenie gniazda rodzinnego, bralem po uwage glownie 2 aspekty calej tej sytuacji, a mianowicie: uczuciowy - ze smutno bedzie, bez siostry i w ogole mamusia nie bedzie robic juz ciasta (ale to ostatnie to chyba raczej do drugiej kategorii) ekonomiczny - co sie tu bedziemy oszukiwac, nikt juz nie bedzie nam dawal za darmo dachu nad glowa, ani nie bedzie nas karmil, zarobic na to wszystko trzeba bedzie samemu, niestety. Ale jakos sie udalo to wszystko polaczyc, i w sumie nie mieszkam sam, ale nie mieszkam tez w domu. najpierw 3 lata studiow w Toruniu, teraz L'pool, zobaczymy co dalej, mysle o Australii a moze podrozy dookola swiata, heh. sie zobaczy. tyle ze to wszystko wlasciwie za wlasne pieniadze. trzeba sie usamodzielnic kiedys! wink ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx a o czymn myslisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:35 am
Baliaur racqel Hmmm. Kiedy ja rozwazalem opuszczenie gniazda rodzinnego, bralem po uwage glownie 2 aspekty calej tej sytuacji, a mianowicie: uczuciowy - ze smutno bedzie, bez siostry i w ogole mamusia nie bedzie robic juz ciasta (ale to ostatnie to chyba raczej do drugiej kategorii) ekonomiczny - co sie tu bedziemy oszukiwac, nikt juz nie bedzie nam dawal za darmo dachu nad glowa, ani nie bedzie nas karmil, zarobic na to wszystko trzeba bedzie samemu, niestety. Ale jakos sie udalo to wszystko polaczyc, i w sumie nie mieszkam sam, ale nie mieszkam tez w domu. najpierw 3 lata studiow w Toruniu, teraz L'pool, zobaczymy co dalej, mysle o Australii a moze podrozy dookola swiata, heh. sie zobaczy. tyle ze to wszystko wlasciwie za wlasne pieniadze. trzeba sie usamodzielnic kiedys! wink ja za starymi tesknic nie bede (ew. za matka sis i bro ale coz...) lecz wolnosc jest tego warta whee a co do pracy jak ja zdobede zawod jaki ciem miec to bedzie spoxxx rzycze ci tego.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|