|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:05 am
Kiart Ja spadam ... :chyba na sanki sie wybiore ... biggrin biggrin : wink
blaugh nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:05 am
Baliaur racqel Baliaur heyka loodzie... a tak a propos Racquel gdzie ty mieshkash?? Czy chodzi ci o Szczecin? Bo jak tak to w Dabiu (niestety) ale sie duzo przeprowadzalem. Ale jak pisalem teraz mnie tam nie ma. Jestem w Liverpool'u. fajnie...tyz ciem xp moash fajnie....londyn koncerty.. crying crying crying crying ...w sumie ja tyz do berlina za daleko ni mam.. ale 16 lat sie ma sweatdrop xp No to co, na koncerty i tak w Berlinie cie wpuszcza. Jedz na Interpol, moze spotkasz kogos z moich znajomych! A do Londynu nie chce mi sie jezdzic, bo za daleko i zawsze szkoda mi czasu. Wole do Manchesteru, to tylko 50 min. wygodniutkim pociagiem. A propos koncertow to wlasnie do Manch. chcialem wyskoczyc w marcu na Mars Volte, ale juz bilety wyprzedane i tylko do Birningham mogbym sie wybrac, ale znow... ...mi sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:06 am
Vykk Akiko Tamashii XD dostalam 100g za umieszczenie 2 artow na art arenie XDD a jak mozna dodawac?? no co wy....nie umiecie? ^^"""""""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:08 am
racqel No to co, na koncerty i tak w Berlinie cie wpuszcza. Jedz na Interpol, moze spotkasz kogos z moich znajomych! A do Londynu nie chce mi sie jezdzic, bo za daleko i zawsze szkoda mi czasu. Wole do Manchesteru, to tylko 50 min. wygodniutkim pociagiem. A propos koncertow to wlasnie do Manch. chcialem wyskoczyc w marcu na Mars Volte, ale juz bilety wyprzedane i tylko do Birningham mogbym sie wybrac, ale znow... ...mi sie nie chce xp ale mnie starzy nie puszcza... crying crying crying crying i kasy ni ******** it...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:09 am
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii XD dostalam 100g za umieszczenie 2 artow na art arenie XDD a jak mozna dodawac?? no co wy....nie umiecie? ^^""""""""" Nie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:09 am
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii XD dostalam 100g za umieszczenie 2 artow na art arenie XDD a jak mozna dodawac?? no co wy....nie umiecie? ^^""""""""" nie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:11 am
Wodzu Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii XD dostalam 100g za umieszczenie 2 artow na art arenie XDD a jak mozna dodawac?? no co wy....nie umiecie? ^^""""""""" Nie.. biggrin typowe PPLJ stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:12 am
Baliaur racqel No to co, na koncerty i tak w Berlinie cie wpuszcza. Jedz na Interpol, moze spotkasz kogos z moich znajomych! A do Londynu nie chce mi sie jezdzic, bo za daleko i zawsze szkoda mi czasu. Wole do Manchesteru, to tylko 50 min. wygodniutkim pociagiem. A propos koncertow to wlasnie do Manch. chcialem wyskoczyc w marcu na Mars Volte, ale juz bilety wyprzedane i tylko do Birningham mogbym sie wybrac, ale znow... ...mi sie nie chce xp ale mnie starzy nie puszcza... crying crying crying crying i kasy ni ******** it... No coz, jeszce dwa lata "przebolejesz" pod skrzydlami rodzicow, i heja w swiat szeroki! Ja tez tak rozozwo nie mam, bo tu trzeba pacowa zeby sie utrzymac, a jak sie chce cos jeszcze odlozyc to raczej nie masz duzo czasu. W tym tyg. pracuje 56 godzin z weekendem, a jeszce jade jutro do tego *** Manchesteru, i mam na glowie jakies urzedy i papiery do zalatwiania! Coz, sie chcialo to sie ma! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:13 am
Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii XD dostalam 100g za umieszczenie 2 artow na art arenie XDD a jak mozna dodawac?? no co wy....nie umiecie? ^^""""""""" nie crying oki....to malymi kroczkami xd : idziemy na art arene i tam w Site Menu klikamy na Post Your Art ...... tam wybieramy kategorie......wpisujemy tytul i notke i nastepnie URL wpisujemy (wklejamy) i klikamy na ten guziczek podspodem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:14 am
racqel No coz, jeszce dwa lata "przebolejesz" pod skrzydlami rodzicow, i heja w swiat szeroki! Ja tez tak rozozwo nie mam, bo tu trzeba pacowa zeby sie utrzymac, a jak sie chce cos jeszcze odlozyc to raczej nie masz duzo czasu. W tym tyg. pracuje 56 godzin z weekendem, a jeszce jade jutro do tego *** Manchesteru, i mam na glowie jakies urzedy i papiery do zalatwiania! Coz, sie chcialo to sie ma! stressed kotek ale ja mam plany ich opuscic dopiro na 19 jak pojde na studia... a wtedy na psijemnosci takie czasu nie bedzie..... (jess nie bede widywac codziennie mojego ojca xd ale jeszcze 3 lata crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:19 am
musze leciec *macha macha* i mam ogromnÄ… prozbe pozdrawiajcie wrzystkich odemnie jak ktosik przyjdzie ok please 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:21 am
XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:23 am
Akiko Tamashii XDDDDDDDD yeeeeeeeeeeeeeey! dostalam pink linka XD Teh chce!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|