|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:38 am
Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze niom jeszcze ostatni weekend gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:39 am
ja mam ferie w poniedziałek (od pon)
1 TYDZIEŃ siedzę z dzieciakami od 9-17 na durnym "Niedźwiedzim Zimowisku (półkolonie) 2 TYDZIEŃ od 9-15 siedzę w studiu RTV, nagrywam film (wypada być na planie własnego filmu, co nie?) od 16-21 siedzę z młodzieżą na półkoloniach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:41 am
Jaswinder ja mam ferie w poniedziałek (od pon) 1 TYDZIEŃ siedzę z dzieciakami od 9-17 na durnym "Niedźwiedzim Zimowisku (półkolonie) 2 TYDZIEŃ od 9-15 siedzę w studiu RTV, nagrywam film (wypada być na planie własnego filmu, co nie?) od 16-21 siedzę z młodzieżą na półkoloniach Mhmm...?? confused : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:42 am
Iael Aidanna Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze niom jeszcze ostatni weekend gonk gonk a ja musze prace domowa zrobic domokun glupia polonistka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:50 am
Aidanna Iael Aidanna Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze niom jeszcze ostatni weekend gonk gonk a ja musze prace domowa zrobic domokun glupia polonistka xp no co ty ja tesh stare a gdzie do szkoly chidzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:53 am
Iael Aidanna Iael Aidanna Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze niom jeszcze ostatni weekend gonk gonk a ja musze prace domowa zrobic domokun glupia polonistka xp no co ty ja tesh stare a gdzie do szkoly chidzisz w gdansku morena gim. nr 27 klasa 3a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:54 am
hey... daje buzi w policzek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:55 am
Aidanna Iael Aidanna Iael Aidanna Jaswinder hejka wam JA CHCĘ NORMALNE FERIE!!! crying a co ty jeszcze nie masz.... ja juz koncze niom jeszcze ostatni weekend gonk gonk a ja musze prace domowa zrobic domokun glupia polonistka xp no co ty ja tesh stare a gdzie do szkoly chidzisz w gdansku morena gim. nr 27 klasa 3a i????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:57 am
Aidanna hey... daje buzi w policzek xd O.o hej sweatdrop salve Iael, Kiart :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|