|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:35 am
...może to i jest głupie ...ale tak się troszkę pobawiłem szatnią, żeby wiedziec co i jak na przyszłośc ...i tak się bawiłem, bawiłem i wyszło mi kilka takich pomysłów ...większości z nich prawdopodobnie nigdy nie zrealizuje, ale miło popatrzeć smile ...I mam pytanko: Który Wam się najbardziej podoba?  ...no oczywiście mam w łepku inne planu i często coś wychodzi w praniu - ale to tak wstępnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:35 am
Aidanna Ibris Vykk, zastanawialam sie, kto mi to wreszcie powie XD ale ta mi sie podoba... mam tak sama normalnie ^^ Aidanna, ciebie tu jeszcze nie wiedzialam xd *usmiecha sie milutko* staje na bacznosc przed toba i salutuje.... prezes aidanna wita xd xd oye! Opcy, mam czekoladki ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:39 am
Yosei, najlepszy to jest ten, ktory masz teraz na sobie. a z tych pokazanych... wg mnie to 3 w gornym rzedzie, na rozowym tle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:39 am
Ja- Yosei ...może to i jest głupie ...ale tak się troszkę pobawiłem szatnią, żeby wiedziec co i jak na przyszłośc ...i tak się bawiłem, bawiłem i wyszło mi kilka takich pomysłów ...większości z nich prawdopodobnie nigdy nie zrealizuje, ale miło popatrzeć smile ...I mam pytanko: Który Wam się najbardziej podoba?  ...no oczywiście mam w łepku inne planu i często coś wychodzi w praniu - ale to tak wstępnie xd ten ostatni gdzie jest napis yosei i te na niebieskim i rozowym tle w pierwszym rzedzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:40 am
oj ..cholierka .. musze znikac...
bede wieczorem / w nocy
nara sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:40 am
Ibris Aidanna Ibris Vykk, zastanawialam sie, kto mi to wreszcie powie XD ale ta mi sie podoba... mam tak sama normalnie ^^ Aidanna, ciebie tu jeszcze nie wiedzialam xd *usmiecha sie milutko* staje na bacznosc przed toba i salutuje.... prezes aidanna wita xd xd oye! Opcy, mam czekoladki ^.^ ja mam gume... wyrzuta 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:43 am
...a zresztą ...cokolwiek bym nie wybrał bądź wymyślił ...to tak czy siak potrzebuje wpierw kupę kasy ...więc - na razie zbieram a potem się pomysli ...nom ...to dzięki za opinię ...brat mnie zrzuca...wrrr ...taki brat jak się przydaje to ejst fajny, ale jak zrzuca to jest fe! ... ninja ...trzymajta się ciepło ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:43 am
Ja- Yosei ...może to i jest głupie ...ale tak się troszkę pobawiłem szatnią, żeby wiedziec co i jak na przyszłośc ...i tak się bawiłem, bawiłem i wyszło mi kilka takich pomysłów ...większości z nich prawdopodobnie nigdy nie zrealizuje, ale miło popatrzeć smile ...I mam pytanko: Który Wam się najbardziej podoba?  ...no oczywiście mam w łepku inne planu i często coś wychodzi w praniu - ale to tak wstępnie xd drygi z pierwszego i z drugiego pierwszy biggrin a jak wam sie teraz podobam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:45 am
bye Opcy, Yosei.
uhm, nie chce mi sie ruchac z domu dzisiaj ==' a musze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:47 am
Gwen stefani jest fajna.... i wannabe rich girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja improwizacja nananna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:58 am
....... ....... ? .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:00 am
Aidanna ....... ....... ? ....... ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 8:01 am
biggrin smile redface crying stare xd 3nodding blaugh gonk scream stressed sweatdrop heart domokun xp whee wink sad surprised eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|