|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:51 am
Sayokun 'sturlowuje sie z niej i lezy obok' zyjesz xp sweatdrop *Podnosi się*Nyu...*Zaczyna merdac ogonkiem*NYu=^_^=*Skacze na Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:53 am
hello moto.... Evryone
co tam uwas.... ja robie prace domowa z polaka... glupie sysufowe prace stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:54 am
Sei chan Sayokun 'sturlowuje sie z niej i lezy obok' zyjesz xp sweatdrop *Podnosi się*Nyu...*Zaczyna merdac ogonkiem*NYu=^_^=*Skacze na Sayo* 'lezy pgrzyglozdrzony do ziemi przez sei' xp i co teraz ze mna zrobisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:56 am
Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:57 am
musze kiedys poprawic ten wishlist stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:58 am
Sei chan Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^= eek xd xd xd znowu xd xd xd wiesz xd xd co xd xd cie xd xd zaraz xd xd czeka wink 'przygotowuje paluszki' xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:00 am
Sayokun Sei chan Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^= eek xd xd xd znowu xd xd xd wiesz xd xd co xd xd cie xd xd zaraz xd xd czeka wink 'przygotowuje paluszki' xd xd xd blaugh *Wyciąga sznur i związuje Sayo ręce i nogi i dalej łaskocze*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:01 am
Sei chan Sayokun Sei chan Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^= eek xd xd xd znowu xd xd xd wiesz xd xd co xd xd cie xd xd zaraz xd xd czeka wink 'przygotowuje paluszki' xd xd xd blaugh *Wyciąga sznur i związuje Sayo ręce i nogi i dalej łaskocze*Nyu=^_^= eek xd xd nieee xd xd xd adianna : fajnie nie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:03 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^= eek xd xd xd znowu xd xd xd wiesz xd xd co xd xd cie xd xd zaraz xd xd czeka wink 'przygotowuje paluszki' xd xd xd blaugh *Wyciąga sznur i związuje Sayo ręce i nogi i dalej łaskocze*Nyu=^_^= eek xd xd nieee xd xd xd adianna : fajnie nie razz *Laskocze Sayo dalej*I co mi teraz zrobisz Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:05 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Zaczyna laskotac Sayo*Nyu=^_^= eek xd xd xd znowu xd xd xd wiesz xd xd co xd xd cie xd xd zaraz xd xd czeka wink 'przygotowuje paluszki' xd xd xd blaugh *Wyciąga sznur i związuje Sayo ręce i nogi i dalej łaskocze*Nyu=^_^= eek xd xd nieee xd xd xd adianna : fajnie nie razz *Laskocze Sayo dalej*I co mi teraz zrobisz Nyu=^_^= mam wolne zeby domokun 'lapie do ust palce sei'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:07 am
*Wyciąga ręce z rękawiczek i znika*Mykam, papatki!!! Bede puzniej!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:09 am
Sei chan *Wyciąga ręce z rękawiczek i znika*Mykam, papatki!!! Bede puzniej!!!! papa 'zjada rekawiczki' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:09 am
opcy Heja... ja tylko na p22; godzinki... co tam ciekawego? hej opcy co tam cie do nas sprowadza??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|