|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:30 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun ninja ludzie sie zjawili XD *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= 'chwieje sie... ' 'stoi' 3nodding ufff... witaj whee *Zaczyna się przechylac na boki*Nyu=^_^= eek xp xp eek eek xp xp eek jestem tfaldy (twardy XD) ustoje scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:31 am
Vykk Ja- Yosei ...niss ciekawego ...zupełnie nisss ...ferie się kończą stressed a moje sie zaczna za 2 tygodnie dopiero crying moje sie zaczely tedzien temu i jeszcze dwa tygodnie beda trwaly blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:31 am
Sayokun eek xp xp eek eek xp xp eek jestem tfaldy (twardy XD) ustoje scream Lewo...Prawo...*Przechyla sie coraz bardziej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:33 am
Sayokun Vykk Ja- Yosei ...niss ciekawego ...zupełnie nisss ...ferie się kończą stressed a moje sie zaczna za 2 tygodnie dopiero crying moje sie zaczely tedzien temu i jeszcze dwa tygodnie beda trwaly blaugh blaugh blaugh jak to?? eek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:35 am
Sei chan Sayokun eek xp xp eek eek xp xp eek jestem tfaldy (twardy XD) ustoje scream Lewo...Prawo...*Przechyla sie coraz bardziej* xp xp xp xp xp aaaa... 'przewraca sie na fotelik' sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:35 am
Vykk Sayokun Vykk Ja- Yosei ...niss ciekawego ...zupełnie nisss ...ferie się kończą stressed a moje sie zaczna za 2 tygodnie dopiero crying moje sie zaczely tedzien temu i jeszcze dwa tygodnie beda trwaly blaugh blaugh blaugh jak to?? eek ?? przez ten tydzien nie mielismy lekcji tylko przygotowywalismy szkole na studniowke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:37 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek xp xp eek eek xp xp eek jestem tfaldy (twardy XD) ustoje scream Lewo...Prawo...*Przechyla sie coraz bardziej* xp xp xp xp xp aaaa... 'przewraca sie na fotelik' sweatdrop sweatdrop sweatdrop *Wskakuje na oparcie fotela*Nyu=^_^=*Merda ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:41 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek xp xp eek eek xp xp eek jestem tfaldy (twardy XD) ustoje scream Lewo...Prawo...*Przechyla sie coraz bardziej* xp xp xp xp xp aaaa... 'przewraca sie na fotelik' sweatdrop sweatdrop sweatdrop *Wskakuje na oparcie fotela*Nyu=^_^=*Merda ogonkiem* domokun 'skacze na nia'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:46 am
O__O ' spada na lezaca na ziemi sei' xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:46 am
...tak jak myślałem ...nic się nie dzieje ...to ja spadam ...trzymajta się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:47 am
Ja- Yosei ...tak jak myślałem ...nic się nie dzieje ...to ja spadam ...trzymajta się ...sayonara ... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:48 am
Ja- Yosei ...tak jak myślałem ...nic się nie dzieje ...to ja spadam ...trzymajta się ...sayonara ... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:49 am
Sayokun O__O ' spada na lezaca na ziemi sei' xp xp O.o...Ugh.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:50 am
Sei chan Sayokun O__O ' spada na lezaca na ziemi sei' xp xp O.o...Ugh.... xp 'sturlowuje sie z niej i lezy obok' zyjesz xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|