|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:24 am
Lina-san Akiko Tamashii Shinn-chan Akiko Tamashii whee i jak? nie no zajebiste... napewno? Aki boskie po prostu jestes genialna! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:25 am
Akiko Tamashii Lina-san Akiko Tamashii Shinn-chan Akiko Tamashii whee i jak? nie no zajebiste... napewno? Aki boskie po prostu jestes genialna! xd Na czym ty to rysujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:28 am
eee...........no uzywam tabletu ofc XD a koloruje w ' corel painter 8 ' a ze nie dokonca wyniuchalam co i jak w tym programie wiec pomagam sobie nieraz photoshopem 7 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:31 am
Akiko Tamashii eee...........no uzywam tabletu ofc XD a koloruje w ' corel painter 8 ' a ze nie dokonca wyniuchalam co i jak w tym programie wiec pomagam sobie nieraz photoshopem 7 3nodding ahaa. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:39 am
Przeciez oni moga byc na lawce w parku, a w tle zielen i drzewa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:46 am
Shinn-chan Przeciez oni moga byc na lawce w parku, a w tle zielen i drzewa ^^ ale cos latwego do narysowania bo ja tam zielini nie umiem za ladnie ^^""""""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:51 am
Akiko Tamashii Shinn-chan Przeciez oni moga byc na lawce w parku, a w tle zielen i drzewa ^^ ale cos latwego do narysowania bo ja tam zielini nie umiem za ladnie ^^"""""""" a wiec to tak.. :> zieleninki nie umiemy? Jak nie zieleninka to park, a w tle jeziorko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:53 am
Shinn-chan Akiko Tamashii Shinn-chan Przeciez oni moga byc na lawce w parku, a w tle zielen i drzewa ^^ ale cos latwego do narysowania bo ja tam zielini nie umiem za ladnie ^^"""""""" a wiec to tak.. :> zieleninki nie umiemy? Jak nie zieleninka to park, a w tle jeziorko blaugh blaugh jestes be~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:55 am
Akiko Tamashii Shinn-chan Akiko Tamashii Shinn-chan Przeciez oni moga byc na lawce w parku, a w tle zielen i drzewa ^^ ale cos latwego do narysowania bo ja tam zielini nie umiem za ladnie ^^"""""""" a wiec to tak.. :> zieleninki nie umiemy? Jak nie zieleninka to park, a w tle jeziorko blaugh blaugh jestes be~ No dobra jak chcesz to mozesz ich narysowac w piekarniku siedzacych na piekacym sie kurczaku, ale ja staram sie wymyslic cos realistycznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:57 am
Shinn-chan No dobra jak chcesz to mozesz ich narysowac w piekarniku siedzacych na piekacym sie kurczaku, ale ja staram sie wymyslic cos realistycznego ciekawie by to wygladalo XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:00 am
Akiko Tamashii Shinn-chan No dobra jak chcesz to mozesz ich narysowac w piekarniku siedzacych na piekacym sie kurczaku, ale ja staram sie wymyslic cos realistycznego ciekawie by to wygladalo XDDDDDDD To tak narysuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:02 am
Shinn-chan Akiko Tamashii Shinn-chan No dobra jak chcesz to mozesz ich narysowac w piekarniku siedzacych na piekacym sie kurczaku, ale ja staram sie wymyslic cos realistycznego ciekawie by to wygladalo XDDDDDDD To tak narysuj nee......cleef by mnie zabil XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:04 am
Akiko Tamashii Shinn-chan Akiko Tamashii Shinn-chan No dobra jak chcesz to mozesz ich narysowac w piekarniku siedzacych na piekacym sie kurczaku, ale ja staram sie wymyslic cos realistycznego ciekawie by to wygladalo XDDDDDDD To tak narysuj nee......cleef by mnie zabil XDD ok, juz wiem.. spojz na swoja sygnaturke.. na hustawce ich narysyj. w przestworzach.. alebo na hustawce w ... parku ^^ Jestem genialny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:09 am
a z reszta narysuj ich jak chcesz... mozesz ich nawet narysowac na czepaku przed blokiem, albo na lufie czolgu irakijskiego...
a teraz zmykusiam.. czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|