|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:28 am
Akiko Tamashii ne ne ne -^__^  zgadnijcie ktorz to!? XD heja! ^ ^ to jest Sweet chii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:29 am
Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin zbieraj, zbieraj whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:29 am
Katka1989 Shinn jedziesz gdzieś na ferie? Zazwyczaj moje plany na czas przerwy od szkoly wiaze z odpoczynkiem domowym i wszechobecnym lenistwem. -- Heyka Akiko... Sliczy portrecik.. zaczynam zalowac, ze nie poprosilem Cie o moj rysunek dopiero teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:30 am
Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin heja ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:31 am
Katka1989 Akiko Tamashii ne ne ne -^__^  zgadnijcie ktorz to!? XD heja! ^ ^ to jest Sweet chii blaugh takk! to jest poprawna odpowiedz!!! wygrala pani wyjazd do...........pobliskiego sklepu XD !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:31 am
Akiko Tamashii Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin zbieraj, zbieraj whee whee whee okej to ile mam uzbierac? bo nie wiem czy zdaze bo jutro wyjerzdzam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:32 am
Gosiak Akiko Tamashii Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin zbieraj, zbieraj whee whee whee okej to ile mam uzbierac? bo nie wiem czy zdaze bo jutro wyjerzdzam :] jesli chcesz normalny i kolorowy to 1700g ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:33 am
Akiko Tamashii Katka1989 Akiko Tamashii ne ne ne -^__^  zgadnijcie ktorz to!? XD heja! ^ ^ to jest Sweet chii blaugh takk! to jest poprawna odpowiedz!!! wygrala pani wyjazd do...........pobliskiego sklepu XD ! xd Shinn ja też nigdzie nie jadę, ale nie mam zamiaru siedzieć w domu i leniuchować. Co to, to nie leniu jeden razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:35 am
Katka1989 Akiko Tamashii Katka1989 Akiko Tamashii ne ne ne -^__^  zgadnijcie ktorz to!? XD heja! ^ ^ to jest Sweet chii blaugh takk! to jest poprawna odpowiedz!!! wygrala pani wyjazd do...........pobliskiego sklepu XD ! xd Shinn ja też nigdzie nie jadę, ale nie mam zamiaru siedzieć w domu i leniuchować. Co to, to nie leniu jeden razz Nie myslalem o tym zeby spedzac cale ferie w domu.. ale o moim kochanym rejonie XD -- PS Ide na sniadanie.. ZW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:37 am
oki *zawija rekawy* ide kolorowac teraz dla Del rysuneczek ^__^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:38 am
Shinn-chan Nie myslalem o tym zeby spedzac cale ferie w domu.. ale o moim kochanym rejonie XD -- PS Ide na sniadanie.. ZW Takie coś to rozumiem 3nodding smacznego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:39 am
Akiko Tamashii Gosiak Akiko Tamashii Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin zbieraj, zbieraj whee whee whee okej to ile mam uzbierac? bo nie wiem czy zdaze bo jutro wyjerzdzam :] jesli chcesz normalny i kolorowy to 1700g ^^ normalne tio sa takie typu tego co wysylalas tutaj ? biggrin i co mi sie tak podobaly confused i od razu mam ci kaske wyslac? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:42 am
Gosiak Akiko Tamashii Gosiak Akiko Tamashii Gosiak siemaa biggrin ojoj kolejny wypasiony rysunek !wpadłam w zachwyt! jest mozliwosc żebyś narysowala mi sliczny rysunek? biggrin jezeli nie masz kolejek to ja juz bede zbierac kase biggrin boszkii biggrin zbieraj, zbieraj whee whee whee okej to ile mam uzbierac? bo nie wiem czy zdaze bo jutro wyjerzdzam :] jesli chcesz normalny i kolorowy to 1700g ^^ normalne tio sa takie typu tego co wysylalas tutaj ? biggrin i co mi sie tak podobaly confused i od razu mam ci kaske wyslac? biggrin taaa to te wszystkie co do tej pory byly tu pokazywane XDD a kase...jak chcesz....a kiedy przyjedziesz? .......... aha....i mam taki maly problem........ http://img.photobucket.com/albums/v605/Akiko_Tamashii/cleef.jpgna czym oni by mogli siedziec?????????? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|