|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:14 pm
Jaswinder a ja jestem gangster teraz *zamyka się przez chwilę w swoim świecie...* O.o wszystko w porzadku? o.O bede za jakis czas, bede robiła planszę z moimi bazgrołami na jutro XP biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a ja jestem gangster teraz *zamyka się przez chwilę w swoim świecie...* tylko nie trzaskaj drzwiami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...przyszedłem tylko po to, żeby Wam oznajmyć, że dzisiyay już nie będe siedział na Gayi (...) ponieważ ydę czytać T.Pratchetta "Na Glinianych nogach" ...więc trzymajta syię ciepło ...myłej nocy-y ...Oyasuminasai ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:16 pm
milego czytanka Yosei *popija herbatke*
Jaswinder, sluchalas kiedys j-music?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:20 pm
Ibris milego czytanka Yosei *popija herbatke* Jaswinder, sluchalas kiedys j-music? no ba... Ja lublu Ayu(mi Hamasaki) Pierrot B'Z Shinę Ringo Chichiro Yonekurę and oczywiście mistrza, czyli X-JAPAN i paru tam innych jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:20 pm
jeezeli chodzi o j music to podobal mi sie muzyczki zpierwszego endingu z Naruto i endingu z Bleach'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:25 pm
opcy jeezeli chodzi o j music to podobal mi sie muzyczki zpierwszego endingu z Naruto i endingu z Bleach'a Naruto 1st Ending - Akeboshi mwuha, mam singielek ^^ 4 cudowne kawalki XD Bleach Ending - calkiem nizle, kojarzy mi sie z endingiem do Naruto zrobionego przez TiA A opening do Bleacha i bodajze 3 [chyba 3.. albo 4? nie, 3] ending do Naruto - Orange Range [Orenji] XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:27 pm
Ibris opcy jeezeli chodzi o j music to podobal mi sie muzyczki zpierwszego endingu z Naruto i endingu z Bleach'a Naruto 1st Ending - Akeboshi mwuha, mam singielek ^^ 4 cudowne kawalki XD Bleach Ending - calkiem nizle, kojarzy mi sie z endingiem do Naruto zrobionego przez TiA A opening do Bleacha i bodajze 3 [chyba 3.. albo 4? nie, 3] ending do Naruto - Orange Range [Orenji] XDDD eeeeeee!! bleach: Rie Fu - Life is Like a Boat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:28 pm
wiem kto to spiewa vv' ale mi sie kojarzy z tym endingiem do Naruto, spokojnie ^^' *nobody knows who I realy am...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:31 pm
Ibris wiem kto to spiewa vv' ale mi sie kojarzy z tym endingiem do Naruto, spokojnie ^^' *nobody knows who I realy am...* a w 15 edcinku jest juz inny ending.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:32 pm
cool lecem lulu 4laugh
paps Ibris 3nodding paps Karina mrgreen paps opcy heart
paps komuś tam, jeśli ktoś jeszcze się chowa... ninja
bye blaugh bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:32 pm
nie doszlam do 15 odcinka, bo nie mam jak. ale jeszcze tylko tydzien i obejrze cala seryjke w Wawie XD
btw. ogladales kiedys Green Green? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|