Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7145 7146 7147 7148 7149 7150 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:55 pm

Okej Gaianie, czas na mnie...oczka mi się kleją, a nie chcę paść ryjem na klawiaturę...Do jutra!
..3..
..2..
..1..
*puff*
*znika*
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:56 pm

Ibris
opcy
Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna)

Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records)

no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie.
ja rzadko cokolwiek słuham blaugh

Papa Del ^^

Miss_Karina

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:56 pm

Ibris
opcy
Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna)

Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records)

no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie.

z japonskich to bym polecil:
DJ Krush - ZEN LP
DJ Krush - Jaku
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:57 pm

Miss_Karina
Ibris
opcy

Papa Del ^^

straszne!!! ja bym tak nie mogl gonk

opcy

Xx_Emu-chan_xX

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:00 pm

hejos! *wchodzi zaslaniajac szczelnie buzke*
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:02 pm

a ja ostatnio słucham piosenklę z "Mojego Brata Niedźwiedzia", tą co Kayah śpiewa xp

Jaswinder

Sparkly Hunter

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:02 pm

Miho_14
hejos! *wchodzi zaslaniajac szczelnie buzke*

czesc sweatdrop
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:03 pm

opcy
Miss_Karina
Ibris
opcy

Papa Del ^^

straszne!!! ja bym tak nie mogl gonk
ja potrafie a co jeszcze uwielbiam ciszę :3

O_O Milho co ci? O.o

Miss_Karina

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:03 pm

Jaswinder
a ja ostatnio słucham piosenklę z "Mojego Brata Niedźwiedzia", tą co Kayah śpiewa xp

OMFG o.O
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:06 pm

Miss_Karina

O_O Milho co ci? O.o
nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp

Xx_Emu-chan_xX

Miss_Karina

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:07 pm

Miho_14
Miss_Karina

O_O Milho co ci? O.o
nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp
spoko XD ja czosnek lubie ale w małych ilosciach XD wink
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:07 pm

Miho_14
Miss_Karina

O_O Milho co ci? O.o

*daje czekoladki. kazdy dostawal* shrek XD

Kyaaa... Orenji *_*

Gailenquen

Miss_Karina

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:10 pm

Ibris
Miho_14
Miss_Karina

O_O Milho co ci? O.o

Kyaaa... Orenji *_*
Orenji? O.o
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:11 pm

Ibris

Kyaaa... Orenji *_*

dziekuje, ale wole nie mieszac smakow xd

Xx_Emu-chan_xX

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:13 pm

a ja jestem gangster teraz *zamyka się przez chwilę w swoim świecie...*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7145 7146 7147 7148 7149 7150 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games