|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:55 pm
Okej Gaianie, czas na mnie...oczka mi się kleją, a nie chcę paść ryjem na klawiaturę...Do jutra! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:56 pm
Ibris opcy Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna) Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records) no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie. ja rzadko cokolwiek słuham blaugh Papa Del ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:56 pm
Ibris opcy Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna) Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records) no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie. z japonskich to bym polecil: DJ Krush - ZEN LP DJ Krush - Jaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:57 pm
Miss_Karina Ibris opcy Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna) Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records) no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie. ja rzadko cokolwiek słuham blaugh Papa Del ^^ straszne!!! ja bym tak nie mogl gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:00 pm
hejos! *wchodzi zaslaniajac szczelnie buzke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:02 pm
a ja ostatnio słucham piosenklę z "Mojego Brata Niedźwiedzia", tą co Kayah śpiewa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:02 pm
Miho_14 hejos! *wchodzi zaslaniajac szczelnie buzke* czesc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:03 pm
opcy Miss_Karina Ibris opcy Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna) Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records) no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie. ja rzadko cokolwiek słuham blaugh Papa Del ^^ straszne!!! ja bym tak nie mogl gonk ja potrafie a co jeszcze uwielbiam ciszę :3 O_O Milho co ci? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:03 pm
Jaswinder a ja ostatnio słucham piosenklę z "Mojego Brata Niedźwiedzia", tą co Kayah śpiewa xp OMFG o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:06 pm
nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:07 pm
Miho_14 nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp spoko XD ja czosnek lubie ale w małych ilosciach XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:07 pm
Miho_14 nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp *daje czekoladki. kazdy dostawal* shrek XD Kyaaa... Orenji *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:10 pm
Ibris Miho_14 nic mi , tylko nie chce was pozabijac oddechem, bo przed chwila zjadlam grzanke z mnoooostwem czosnku (az sie rozmoczyla i az mi lzy lecialy sweatdrop ) sweatdrop xp *daje czekoladki. kazdy dostawal* shrek XD Kyaaa... Orenji *_* Orenji? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:11 pm
Ibris *daje czekoladki. kazdy dostawal* shrek XD Kyaaa... Orenji *_* dziekuje, ale wole nie mieszac smakow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|