|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:39 pm
teraz by mi sie lekcje japonskiego przydaly, samouczenie jest ciezkie, ale moze efekty jakies da ^^' ale nie potrafie poczytac tutaj np. orenji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:40 pm
Jaswinder a moja mamusia była taka kochana i zapisała mnie na japoński... nareszcie... po takiej długiej przerwie... ja już prawie wszystko zapomniałam... xd to gratuluje xd wink (ja tam szprecham z jednym kumplem.... heart whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:40 pm
* slucha Dilated Peoples [The Platform] - "Work The Angles" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:42 pm
ja japonskiego w ogoole nie odczytam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:43 pm
Miss_Karina ja japonskiego w ogoole nie odczytam xd xd ja tez nie... i nie jest mi ani troche glupio z tego powodu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:44 pm
japoński jest proosty... dla mnie prostszy od francuskiego sweatdrop Karina... wiesz... tego... światełko cię zasłania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ja japonskiego w ogoole nie odczytam xd xd Nie martw się, ja też XD Wolę quenyę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja z jap. nic nie umiem ^^ nie no... wiem jak jest "kot" razz
Opcy co ty ty masz do sluchanka? XD tzn. dokladniej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:46 pm
opcy Miss_Karina ja japonskiego w ogoole nie odczytam xd xd ja tez nie... i nie jest mi ani troche glupio z tego powodu ja tesh ^^ Jas...to swiatełko jest od trojzeba niestety wink zaraz zmienie biggrin bo i tak chce sie przebrac biggrin zimno mi sie zrobiło XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:48 pm
Ibris ja z jap. nic nie umiem ^^ nie no... wiem jak jest "kot" razz Opcy co ty ty masz do sluchanka? XD tzn. dokladniej? ee Dilated Peoples sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:49 pm
opcy Ibris ja z jap. nic nie umiem ^^ nie no... wiem jak jest "kot" razz Opcy co ty ty masz do sluchanka? XD tzn. dokladniej? ee Dilated Peoples sweatdrop ee dobra... rock, metal, dance, pop czy co? biggrin nie znam tego, to sie pytam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:50 pm
opcy Ibris ja z jap. nic nie umiem ^^ nie no... wiem jak jest "kot" razz Opcy co ty ty masz do sluchanka? XD tzn. dokladniej? ee Dilated Peoples sweatdrop a wlasciwie to teraz leci Madlib [Shades Of Blue]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:53 pm
Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna)
Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:54 pm
opcy Dilated Peoples -> Hip-Hop (ale nie w obrazliwy mainstreamowy sposub .. plyta wlasciwie klasyczna) Madlib [Shades Of Blue] -> instrumentalny Hiphop (album producencki oparty na jazzowych samplach z wytworni blue note records) no coz... japonski rap tez do mnie nie przemawial, a teraz tego slucham ^^' moze kiedys sie zalapie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|