|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:18 pm
Katka1989 Miss_Karina Katka1989 o czym rozmawiacie? ninja jak zwykle xd wink o niczym razz hyhy normalka blaugh Jutro mam ostatni dzień szkoły przed feriami whee Wreszcie xp ja ferie mam prawdopodobnie od środy przyszlego tyg gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:20 pm
uklony tym, ktorzy przyszli.
kto zna jakas stronke po englishu o Orange Range? vv' help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:20 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai senks ^^- jutro sprobuje z torbą na glowie- bede mister universum XD kari no to powodzonka ^^ Tylko w torbie? XD whee Avsko Katka! dobra bede caly w worku na smieci XD-- jak juz mam byc macho :cP xd Macho to jesteś i bez żadnego worka *cmok* bez takich mi tu :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:21 pm
Miss_Karina Katka1989 Miss_Karina Katka1989 o czym rozmawiacie? ninja jak zwykle xd wink o niczym razz hyhy normalka blaugh Jutro mam ostatni dzień szkoły przed feriami whee Wreszcie xp ja ferie mam prawdopodobnie od środy przyszlego tyg gonk crying uuu... dobra... ja już zmykam bo spać mi się chce ^^" papa wszystkim! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:22 pm
Nu co *niewinna minka* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:23 pm
Katka1989 Miss_Karina Katka1989 Miss_Karina Katka1989 o czym rozmawiacie? ninja jak zwykle xd wink o niczym razz hyhy normalka blaugh Jutro mam ostatni dzień szkoły przed feriami whee Wreszcie xp ja ferie mam prawdopodobnie od środy przyszlego tyg gonk crying uuu... dobra... ja już zmykam bo spać mi się chce ^^" papa wszystkim! heart papusie i slodkich snooow 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:27 pm
Papa słonko *cmok* *macha husteczką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:34 pm
yello... czy nikogo tu sie ma, czy się pochowaliście i śpicie po kątach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:35 pm
Jaswinder yello... czy nikogo tu sie ma, czy się pochowaliście i śpicie po kątach? Avsko! Ja jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:36 pm
ja szukam stronki o Orange Range ==' ja chce Orange Range. Agh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:36 pm
cze Del heart cze opcy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:37 pm
Jaswinder cze Del heart cze opcy heart hejak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:37 pm
a moja mamusia była taka kochana i zapisała mnie na japoński... nareszcie... po takiej długiej przerwie... ja już prawie wszystko zapomniałam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|