|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:08 pm
ahh sesja ... ja mam we wtorek moj ostatni egzam.. a jak go zdam to osiagne poziom wyksztalcenia prezydenta wszystkich polakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:09 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wystarczy kwestia tarzana chyba Niech ci będzie, czuję się usatysfakcjonowana...:3 jak sobie zyczysz ^^ :* Kari ile jeszcze masz zaliczen? i kiedy konczysz sesje? juz skonczyły mi sie zaliczenia z teorii (filozofia, słownik, historia sztuki), a z praktyki (pozostale przedioty, nie bede wyliczac XD) koncza mi sie w pierwszym tyg lutego XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:10 pm
opcy ahh sesja ... ja mam we wtorek moj ostatni egzam.. a jak go zdam to osiagne poziom wyksztalcenia prezydenta wszystkich polakow lol i trzymam kciuki za ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wystarczy kwestia tarzana chyba Niech ci będzie, czuję się usatysfakcjonowana...:3 jak sobie zyczysz ^^ :* Kari ile jeszcze masz zaliczen? i kiedy konczysz sesje? Pasuje ci ta maska biggrin senks ^^- jutro sprobuje z torbą na glowie- bede mister universum XD kari no to powodzonka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:11 pm
Lavagetas_heqetai senks ^^- jutro sprobuje z torbą na glowie- bede mister universum XD kari no to powodzonka ^^ Tylko w torbie? XD whee Avsko Katka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:13 pm
Miss_Karina opcy ahh sesja ... ja mam we wtorek moj ostatni egzam.. a jak go zdam to osiagne poziom wyksztalcenia prezydenta wszystkich polakow lol i trzymam kciuki za ciebie xd thx xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o czym rozmawiacie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katunia!!! 4laugh whee Pisiek- thx XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:16 pm
Katka1989 o czym rozmawiacie? ninja jak zwykle xd wink o niczym razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:16 pm
Delein Lavagetas_heqetai senks ^^- jutro sprobuje z torbą na glowie- bede mister universum XD kari no to powodzonka ^^ Tylko w torbie? XD whee Avsko Katka! dobra bede caly w worku na smieci XD-- jak juz mam byc macho :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:17 pm
Miss_Karina Katka1989 o czym rozmawiacie? ninja jak zwykle xd wink o niczym razz hyhy normalka blaugh Jutro mam ostatni dzień szkoły przed feriami whee Wreszcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:18 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai senks ^^- jutro sprobuje z torbą na glowie- bede mister universum XD kari no to powodzonka ^^ Tylko w torbie? XD whee Avsko Katka! dobra bede caly w worku na smieci XD-- jak juz mam byc macho :cP xd Macho to jesteś i bez żadnego worka *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|