|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:51 pm
eek cholerka.. ale wejscie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:51 pm
O.o eee... Pisiek to ty Tarzan a ona twoja ukochana? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:52 pm
Wheeee whee *cmoknęła go gdy bujali się na linie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:53 pm
to bylo bardzo romantyczne... tarzan? zorro? eem? razz Karin, gratulacje XDDD ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:53 pm
Miss_Karina O.o eee... Pisiek to ty Tarzan a ona twoja ukochana? o.O Del- powiedzialas jej o naszych planach? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:54 pm
Lavagetas_heqetai Miss_Karina O.o eee... Pisiek to ty Tarzan a ona twoja ukochana? o.O Del- powiedzialas jej o naszych planach? Oo Nie, ja nie...Karin ma po prostu kobieca intuicję ^^ Jeej, Karin wiedziałam, że sobie poradzisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:55 pm
Lavagetas_heqetai Miss_Karina O.o eee... Pisiek to ty Tarzan a ona twoja ukochana? o.O Del- powiedzialas jej o naszych planach? Oo czyzbym cos odgadla? o.O (esh ta moja kobieca intuicja XP XD) dziekuje, dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:56 pm
Delein Wheeee whee *cmoknęła go gdy bujali się na linie* Buenas noches in mio chacienta mio amore! :cD ty byc moja Jane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:58 pm
Lavagetas_heqetai Delein Wheeee whee *cmoknęła go gdy bujali się na linie* Buenas noches in mio chacienta mio amore! :cD ty byc moja Jane Dobrze, a teraz mi to przetłumacz ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:00 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Wheeee whee *cmoknęła go gdy bujali się na linie* Buenas noches in mio chacienta mio amore! :cD ty byc moja Jane Dobrze, a teraz mi to przetłumacz ^^ heart wystarczy kwestia tarzana chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:02 pm
Lavagetas_heqetai wystarczy kwestia tarzana chyba Niech ci będzie, czuję się usatysfakcjonowana...:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:04 pm
Delein Lavagetas_heqetai wystarczy kwestia tarzana chyba Niech ci będzie, czuję się usatysfakcjonowana...:3 jak sobie zyczysz ^^ :* Kari ile jeszcze masz zaliczen? i kiedy konczysz sesje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:07 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wystarczy kwestia tarzana chyba Niech ci będzie, czuję się usatysfakcjonowana...:3 jak sobie zyczysz ^^ :* Kari ile jeszcze masz zaliczen? i kiedy konczysz sesje? Pasuje ci ta maska biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|