|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:29 pm
opcy Lethiel opcy - Widzi pan... - Keeble odłożył pióro i splótł palce. - Bardzo rzadko zdarza mi się szukać pracy dla... jak to było? ANTROPOMORFICZNEJ PERSONIFIKACJI. - A tak. Rzeczywiście. whee whee whee Mort ?? wink tak mi sie wydaje... a z Pratchettow to fajna tez byla "Nauka swiata dysku" "Aby otrzymać ciekawie skomplikowany świat, jest konieczne, by dało się wdepnąć w gówno." "Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze; zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy" O.o .... aaaargh.. czytalam WSZYSTKO ze świata dysku... tylko nie to xd xd xd .. musze przeczytac.. na razie mam w kolejce Wiedzmikolaja wink whee .. stoi na pooleczce i czeka ash skoncze Dragon Lanca czytac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:33 pm
Lethiel O.o .... aaaargh.. czytalam WSZYSTKO ze świata dysku... tylko nie to xd xd xd .. musze przeczytac.. na razie mam w kolejce Wiedzmikolaja wink whee .. stoi na pooleczce i czeka ash skoncze Dragon Lanca czytac blaugh ale jezeli mam byc szczery to wole Douglasa Adamsa ..jego ksiazki sa: -smieszniejsze -madrzejsze -mniej wtorne (ile mozna zartowac o wodzie w rzece Ankh?!?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:34 pm
A ja uwielbiam (oprócz samego Śmierci oczywiście) PIPa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:35 pm
Delein A ja uwielbiam (oprócz samego Śmierci oczywiście) PIPa blaugh PIP to prezes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:35 pm
Delein A ja uwielbiam (oprócz samego Śmierci oczywiście) PIPa blaugh hieh...... jeszcze magowie fajni siom blaugh 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:36 pm
WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:37 pm
Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin eek *chowa się za fotel* Avsko *nieśmiało*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:37 pm
Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin *podaje czekoladki* czesc Karinka ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:38 pm
Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin heja.. nie wiem nic nowego.. chyba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:43 pm
Ibris Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin *podaje czekoladki* czesc Karinka ^.^ dziekuje ^.^ Del... pseplasam ze przestraszylas sie ale net mnie teraz juz troche denerwuje neutral
Say thx za pomoc ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:44 pm
Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin witaj Karinko whee whee whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:45 pm
Lethiel Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin witaj Karinko whee whee whee *przytuuul* hej Leti whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:46 pm
Miss_Karina Ibris Miss_Karina WRAAAAA!!!!! scream scream scream scream stressed stressed stressed domokun domokun domokun zaraz rozwale netaaa!!!!! albo zamorduje tych co mi założyli neta!!! esh XP co tam u was szkraby biggrin *podaje czekoladki* czesc Karinka ^.^ dziekuje ^.^ Del... pseplasam ze przestraszylas sie ale net mnie teraz juz troche denerwuje neutral
Say thx za pomoc ^.^*wychodzi zza fotela* Jestem przewrażliwiona...nic się nia stało 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:49 pm
esh nie wiem czy doszedl do was moj pierwszy post ale zaliczylam filozofie xd 3nodding na 4- 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|