|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:09 pm
opcy Delein Kukus  tyczy się głównie Lina-san ale również pozostałych uczestników awanturki jaką przed chwilą przeczytałem sobie Hej Kukus! Uu jakaś awanturka była? Chyba mnie coś ominęło sweatdrop chodzi o ta awanture gdzie panie sie nie-kłócily prze pare stron? dokładnie, mój... yyyyyy ... chyba lekko już przymierajacy, przyjacielu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:09 pm
opcy Lethiel opcy Ibris moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P nich zgadne masz modem Sagem? ja !! ja mam sagem xd blaugh 3nodding whee no bo wlasnie one maja zwyczaj sie samowolnie rozlaczac ... ja mam thompsona i nie mam takiego problemu (tyle ze jest brzydki) nie wazne czy brzydki czy ladny.. byle dzialal blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:10 pm
...e tam ...to też mam tam, gdzie światło nie dochodzi...no może i dochodzi, ale w ograniczonym stopniu... ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:11 pm
Kukus opcy chodzi o ta awanture gdzie panie sie nie-kłócily prze pare stron? dokładnie, mój... yyyyyy ... chyba lekko już przymierajacy, przyjacielu chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:14 pm
...cool, in denial ...We're the cruel regulators smoking ...CIGARO CIGARO CIGARO ...nom ...to ja lecę ...Trzymajta się ciepło ludziska ...Miłej nocki życzę ...Sayonara ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:15 pm
opcy Kukus opcy chodzi o ta awanture gdzie panie sie nie-kłócily prze pare stron? dokładnie, mój... yyyyyy ... chyba lekko już przymierajacy, przyjacielu chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:16 pm
Ja- Yosei ...cool, in denial ...We're the cruel regulators smoking ...CIGARO CIGARO CIGARO ...nom ...to ja lecę ...Trzymajta się ciepło ludziska ...Miłej nocki życzę ...Sayonara ninja ... Papa *macha łapskami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:17 pm
Kukus opcy ]chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop - Przepraszam bardzo, ale czy dobrze zrozumiałem? Mówimy o Śmierci, zgadza się? Wysoki, chudy, puste oczodoły, specjalista od kosy? z Pratchetta jakby ktos nie wiedział
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:18 pm
opcy Kukus opcy ]chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop - Przepraszam bardzo, ale czy dobrze zrozumiałem? Mówimy o Śmierci, zgadza się? Wysoki, chudy, puste oczodoły, specjalista od kosy? z Pratchetta jakby ktos nie wiedział uwieeeeeelbiam Pratchettcika whee whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:19 pm
- Widzi pan... - Keeble odłożył pióro i splótł palce. - Bardzo rzadko zdarza mi się szukać pracy dla... jak to było?
ANTROPOMORFICZNEJ PERSONIFIKACJI.
- A tak. Rzeczywiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:20 pm
opcy Kukus opcy ]chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop - Przepraszam bardzo, ale czy dobrze zrozumiałem? Mówimy o Śmierci, zgadza się? Wysoki, chudy, puste oczodoły, specjalista od kosy? z Pratchetta jakby ktos nie wiedział ja kocham pratchettowego Śmierc :> kochany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:21 pm
opcy - Widzi pan... - Keeble odłożył pióro i splótł palce. - Bardzo rzadko zdarza mi się szukać pracy dla... jak to było? ANTROPOMORFICZNEJ PERSONIFIKACJI. - A tak. Rzeczywiście. whee whee whee Mort ?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:21 pm
Ibris opcy Kukus opcy ]chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop - Przepraszam bardzo, ale czy dobrze zrozumiałem? Mówimy o Śmierci, zgadza się? Wysoki, chudy, puste oczodoły, specjalista od kosy? z Pratchetta jakby ktos nie wiedział ja kocham pratchettowego Śmierc :> kochany... PRZEPROWADZAŁEM DUSZE DO INNEGO ŚWIATA. BYŁEM GROBEM WSZELKICH NADZIEI. BYŁEM OSTATECZNĄ RZECZYWISTOŚCIĄ. BYŁEM ZABÓJCĄ, PRZED KTÓRYM NIE OCHRONI ŻADNA KRATA. - Tak, rozumiem, ale czy ma pan jakieś konkretne kwalifikacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:23 pm
Ibris opcy Kukus opcy ]chodzi ci o mioje puste oczodoły? ... chudy jestem... xp no jakieś takie masz puste spojrzenie eek sweatdrop - Przepraszam bardzo, ale czy dobrze zrozumiałem? Mówimy o Śmierci, zgadza się? Wysoki, chudy, puste oczodoły, specjalista od kosy? z Pratchetta jakby ktos nie wiedział ja kocham pratchettowego Śmierc :> kochany... mraaau.. niom.. Śmierć RLZ blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:25 pm
Lethiel opcy - Widzi pan... - Keeble odłożył pióro i splótł palce. - Bardzo rzadko zdarza mi się szukać pracy dla... jak to było? ANTROPOMORFICZNEJ PERSONIFIKACJI. - A tak. Rzeczywiście. whee whee whee Mort ?? wink tak mi sie wydaje... a z Pratchettow to fajna tez byla "Nauka swiata dysku" "Aby otrzymać ciekawie skomplikowany świat, jest konieczne, by dało się wdepnąć w gówno." "Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze; zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|